Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joel Souza

Novi detalj strašne tragedije: Redatelj kojeg je ranio Baldwin pušten iz bolnice

Foto: Profimedia
1/4
22.10.2021.
u 11:51

Souza je vozilom hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent u Santa Feu.

Svijet ne prestaje brujiti o stravičnoj tragediji koja se dogodila na setu filma "Rust", na ranču Bonanza Creek, popularnoj filmskoj lokaciji južno od Santa Fea. Glumac i producent Alec Baldwin (63) pucao je iz vatrenog oružja i ubio bio snimateljicu Halynu Hutchins te ranio redatelja Joela Souzu.

Hutchins (42) je odmah prebačena helikopterom u sveučilišnu bolnicu New Meyico u Albuquerque gdje je preminula, a Souza je vozilom hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent u Santa Feu, radi saniranja ozljeda, priopćio je ured načelnika policije Santa Fea. Nakon što su mu sanirali prostrjelne rane Souza je otpušten iz bolnice, javlja Mirror. 

Voditeljica Kate Garraway u emisiji Good Morning Britain kazala je da za sada nisu poznati detalji o njegovom trenutnom zdravstvenom stanju, ali i da se Joel trenutno osjeća puno bolje. Da je napustio bolnicu potvrdila je i glumica Frances Fisher na svom Twitteru i time demantirala glasine koje o tome kako se redatelj nalazi na odjelu intenzivne njege koje su počele kolati društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije