Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emocionalni glumac

Alec Baldwin godinu dana nakon ubojstva na setu: 'Srce mi se slomilo tisuću puta'

Foto: Screenshot
1/13
29.09.2022.
u 23:00

Glumac je otvorio dušu u emocionalnoj objavi na Instagramu

Proslavljeni glumac Alec Baldwin (64) i njegova supruga Hilaria (38) prije nekoliko dana objavili su s javnosti da su postali roditelji svog sedmog djeteta, djevojčice kojoj su nadjenuli ime Ilaria Catalina Irena. Inače, ovo je Alecovo osmo dijete s obzirom da ima 26-godišnju kćerku Ireland s bivšom suprugom Kim Basinger. 

Upravo ta obitelj "održala ga je na životu" tijekom traumatične prošle godine kada je nesretnim slučajem upucao snimateljicu Halynu Hutchins na  na snimanju filma ‘Rust‘ u listopadu, a također je ranio i redatelja Joela Souza. Sve se dogodilo nakon što je Baldwin opalio probni hitac iz pištolja koji je bio rekvizit na setu. 

"Srce mi se slomilo tisuću puta prošle godine. I stvari u mom životu možda nikada neće biti iste. Puno promjena dolazi, ali moja me obitelj održala na životu. Oni su moj razlog za život. I Hilaria Baldwin, također", počeo je glumac u objavi uz koju je priložio i nekoliko fotografija njegove rastuće obitelji, uključujući Carmen (9), Rafaela (7), Leonarda (5), Romea (4), Eduarda (2) i Luciu (1).

"Ova djeca. Svi su rođeni u 212. Ista bolnica. Prva četiri u istoj prostoriji", dodao je Alec. 

Podsjetimo, Alec je prije nekoliko dana, zajedno sa suprugom, objavio na Instagramu da su ponovno postali roditelji.

"Ovdje je! Tako smo uzbuđeni što vas možemo upoznati s ostvarenjem našeg malenog sna", napisala je Hilaria, a tu objavu je podijelio i glumac. "I ona i ja smo sretne i zdrave. Njezina braća i sestre provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom. Tako smo sretni što možemo s vama proslaviti ovu prekrasnu vijest", napisala je Hilaria još.

VIDEO>>Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
03:09 30.09.2022.

Tek ce mu se slomit srce. Prema zadnjim vijestima DA priprema optuzbe za ubojstvo I za nepazljivo rukovanje oruzjem. Vjerovatno nebu dozivjel dan kad bu pusten iz cuze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije