Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONA OTKAZALA 'LIJEPOM NAŠOM'

HRT: Branko Uvodić otišao u mirovinu, angažirat ćemo ga ako se ukaže prilika

lijepom nasom
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
24.07.2020.
u 21:25

Budući da trenutno zbog koronakrize ne postoje uvjeti za nastavak snimanja emisije "Lijepom našom", čim se steknu uvjeti za to, g. Uvodić može ponovo biti angažiran kao voditelj emisije "Lijepom našom" - poručili su s HRT-a

Branko Uvodić razočaran je postupkom s HRT-a, nakon što su ga mailom obavijestili kako 25. srpnja odlazi u mirovinu. Kako je kazao za 24 sata, zbog toga se osjećao kao kriminalac kojeg se žele riješiti. 

S HRT-a su nam kazali kako Uvodić nije dobio otkaz  već je s navršenih 65 godina stekao uvjete za mirovinu. 

 HRT mu je produljio ugovor za snimanje emisije "Lijepom našom" još na maksimalni mogući rok od godinu i tri mjeseca, a što ističe 25. srpnja 2020. Budući da trenutno zbog koronakrize ne postoje uvjeti za nastavak snimanja emisije "Lijepom našom", čim se steknu uvjeti za to, g. Uvodić može ponovo biti angažiran kao voditelj emisije "Lijepom našom", poručili su s HRT-a. 

Ključne riječi

Komentara 9

RE
RedTree
00:57 25.07.2020.

Aj baš ćemo vidjeti. Definitivno jedna od rijetkih dobrih stvari na HRT-u.

NE
nemanatrag
09:59 26.07.2020.

Tamburaša i tamburanja ima od Erduta do Kutine i previše...čemu dosoljavati more trashom i dosadom?

NI
nino4321
08:03 25.07.2020.

Nek se sjeti, od 90.tih kako je mažnjavao lovu,obečavajući lokalnim bendovima nastup na TV.Zauzvrat mu postavljali keramiku u vikendici ili kući a oni nikad u Lijepom našom.Dosta si iskoristio HTV i Lijepu našu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije