Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SAMOUBOJSTVO

Policija još istražuje smrt TV zvijezde: prijateljica odbacila šokantne tvrdnje

Ana Ambartsnian
Foto: Instagram
1/6
24.07.2020.
u 19:55

-  To je laž, ona nikad nije pozajmljivala novac jer je to bilo jedno od njezinih pravila. Usto, bila je iz bogate obitelji, pa nije imala ni potrebe da traži financijsku pomoć od nekog. - kazala je ruskim medijima Bakhireva

Ruska policija još uvijek nije ustvrdila uzrok smrti televizijske zvijezde Ane Ambartsnian (26) čije je tijelo pronađeno u ponedjeljak u luksuznom hotelu Petar I u Moskvi. Premda su se prvo pojavili natpisi kako je Ana dugovala novac i da se bojala ljudi od kojih je posudila, njena prijateljica Darija Bakhireva danas je to opovrgnula. 

-  To je laž, ona nikad nije pozajmljivala novac jer je to bilo jedno od njezinih pravila. Usto, bila je iz bogate obitelji, pa nije imala ni potrebe da traži financijsku pomoć od nekog. Bila je optimistična, vesela i nikada nije odustajala. Stoga ne vjerujem ni da je počinila samoubujstvo - kazala je ruskim medijima Bakhireva i dodala kako njena prijateljica sigurno nije ni uzimala tablete, jer je govorila da je droga najveća pošast 21. stoljeća. 

Ana Ambartsnian
1/4

Kobne noći s Anom je u apartman navodno ušao nepoznati muškarac, za kojim sada policija traga. Na Aninom tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja. 

Podsjetimo, Ana je bila psiholog koja je često gostovala u showu "Let Them Talk", svojevrsnoj kopiji showa Jerryja Springera. U njemu je riješavala razne probleme Rusa. O njenoj popularnosti govori i činjenica da je njen Instagram profil imao više od 370.000 pratitelja, a i ako je bila psiholog po profesiji za sebe je tvrdila da je vidovnjak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije