Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SVJETSKOM NIVOU

Cigi ima novi poslovni pothvat: 'Radit ćemo stvari neviđene u Hrvatskoj'

Neven Ciganović
Foto: Emica Elveđi/PIXSELL
1/4
24.07.2020.
u 18:46

- To su sve zahvati koji su jako traženi u svijetu i sve svjetske klinike su se njima okrenule. Riječ je o zahvatima koje su popularizirale svjetske zvijezde poput klana Kardashian - kaže Ciganović koji će voditi kliniku i bit će konzultant oko  zahvata

Neven Ciganović pionir je plastičnih operacija u Hrvatskoj, stoga ne čudi vijest kako će u rujnu postati voditelj klinike koja će pružati usluge zbog kojih se dosad trebalo ići u Rusiju, Englesku ili Iran. 

- Radi se o suradnji s Poliklinikom Ribnjak, koja će odvojiti svoj estetski dio u novu kliniku Ageless Medical Aesthetic. U njoj ćemo raditi s vrhunskim liječnicima, stručnjacima u svom području. Nudit ćemo zahvate koje nemate u drugim klinikama u Hrvatskoj poput mačkastih očiju ili podizanja gornje usne. Tim lip liftom postignete sličan efekt kao s filerima, ali je puno prirodniji izgled i rezultat je trajan - otkrio nam je Cigi. Od tehnika koje još izdvaja tu su konturiranje lica i posebna tehnika baby Barbie nosa.

- To su sve zahvati koji su jako traženi u svijetu i sve svjetske klinike su se njima okrenule. Riječ je o zahvatima koje su popularizirale svjetske zvijezde poput klana Kardashian - kaže Ciganović koji će voditi kliniku i bit će konzultant oko  zahvata.

Neven Ciganović
1/8

- Pacijenti će me moći kontaktirati putem maila za bilo kakva pitanja u vezi zahvata koji ih zanimaju. Obišao sam dosta svjetskih klinika i s dosta njih sam radio kao savjetnik. Znam puno o tom svijetu, a sve je krenulo nakon što se o meni pisalo u svjetskim medijima nakon jedne operacije - kaže Cigi koji je najavio veliko otvaranje klinike u rujnu.

Neven Ciganović u utorak će biti i gost Podcasta Večernjeg lista kojeg ćete moći gledati na našem portalu i YouTube kanalu. Osim o svojim estetskim operacijama i tetovažama, Cigi će nam pričati i o svojoj pjevačkoj karijeri, sudjelovanjima u reality showovima, ali i odnosima s poznatim osobama poput Severine, Marka Grubnića ili Maje Šuput. 

Ključne riječi

Komentara 9

AD
AdvokatViktor
18:53 24.07.2020.

Gadi mi se ovaj peder

Avatar Edgedancer
Edgedancer
18:55 24.07.2020.

Usluge koje ti pružaš ne smiju se jednostavno reklamirati pa te večernji ovako pimpa.

DU
Deleted user
19:21 24.07.2020.

ovo nije normalno. ovakvim estetskim nakazama ne treba davati medijski prostor... zagađuju ga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije