Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humor je najvažniji

Adele: Padam samo na strastvene muškarce koji me mogu nasmijati!

adele
pixsell
16.08.2011.
u 16:09

Engleska kantautorica otkrila je da je njen tip muškarca netko poput zvijezde ‘'Mamurluka'’ Zacha Galifianakisa

Trenutačno najpopularnije ime na britanskoj glazbenoj sceni, 23-godišnja Adele nikad nije skrivala da je svoje najbolje pjesme napisala nakon prekida ljubavnih veza. Njen posljednji album ‘'21'’ govori o bivšem dečku kojeg je jedva preboljela. Onaj tko bi joj mogao izliječiti slomljeno srce morao bi imati dobar smisao za humor.

– Humor mi je jako važan u vezi, padam samo na dečke koji me znaju nasmijati. U prilog ide ako zna dobro kuhati, ako su strastveni prema životu. Fizički mi je izgled najmanje važan. U uži krug mogli bi ući oni poput Leonarda di Caprija i Zacha Galifianakisa – našalila se jedinstvena Adele koja u ljubavi možda nema sreće, no sve joj drugo ide od ruke.

Komentara 3

AB
al bundy
18:11 16.08.2011.

onda ili si jako mrzovoljna i grintava ili si stalno na ledjima...

BO
bonsai
17:05 16.08.2011.

Adele , ima u našem saboru brdo komedijaša koji bi te dobro nasmijali ,,,,, nas nasmijavaju vec 20 godina !

DU
Deleted user
23:24 16.08.2011.

adele pada samo na one koji je mogu podic sa tla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije