Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno joj je

Adele je skinula 45 kg, ali nema samopouzdanja, na ovo troši goleme svote novaca

Foto: Profimedia
1/8
13.05.2020.
u 10:08

Adele navodno još uvijek nije svjesna da izgleda odlično i muči ju manjak samopouzdanja, što pokušava izliječiti kupujći novu odjeću i trošeći goleme svote novca na sve dizajnerske krpice koje do sada zbog kilograma nije mogla nositi, tvrdi izvor blizak pjevačici za strane medije.

Britanska pjevačica Adele navodno se osjeća neugodno zbog pažnje koju je dobila nakon što je izgubila 45 kilograma. Adele navodno još uvijek nije svjesna da izgleda odlično i muči ju manjak samopouzdanja, što pokušava izliječiti kupujći novu odjeću i trošeći goleme svote novca na sve dizajnerske krpice koje do sada zbog kilograma nije mogla nositi, tvrdi izvor blizak pjevačici za strane medije. 

- Teško joj je povjerovati da izgleda tako dobro kao što ljudi govore. Pogled u ogledalo ju svaki put šokira, ali sviđa joj se isprobavati i kupovati novu odjeću - dodaje isti izvor.

1/7

Podsjetimo, pjevačica je iznenadila fanove i kolege fotografijama na kojima ima čak 45 kilograma manje nego u isto doba prošle godine. Najnovijom fotkom zahvalila se fanovima na rođendanskim čestitkama, a mala crna haljina koju je odabrala za fotkanje joj odlično pristaje.

- Hvala vam svima za rođendansku ljubav. Nadam se da ste svi ostali na sigurnom i pri zdravoj pameti u ovom ludom vremenu. Zahvalila bih i svim radnicima koji nas drže na sigurnom riskirajući svoje živote. Vi ste zaista naši anđeli - poručila je 32-godišnjakinja. Britanska pjevačica prošle godine je potvrdila da se razvodi od supruga Simona Koncekog, a od suda je zatražila da detalje njezine brakorazvodne parnice drži u tajnosti i da nikakve informacije ne puštaju u javnost.

Pjevačica i njezin sada bivši suprug  Simon Konecki papire za razvod su predali lani u travnju nakon tri godine braka, a američki i britanski tabloidi pišu kako je ovaj razvod težak između 140 - 170 milijuna dolara te da par nije imao potpisan predbračni ugovor. Poznato je da su se dogovorili kako će imati zajedničko skrbništvo nad sinom Angelom, a o ostalim detaljima brakorazvodne parnice se nagađa. Navodno je Adele svom suprugu kupila i kuću u Los Angelesu blizu svoje kuće kako bi bili što bliže jedno drugome zbog sina. Pjevačica se u LA osjeća bolje nego u Londonu dok njezin suprug milijarder više voli život u Londonu i navodno je i to jedan od detalja oko kojih su se sporili. Oboje su se složili kako zbog sina ne žele da detalji o njihovom razvodu budu objavljeni u javnosti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije