Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
san mnogih muškaraca

Nikolina pokazala kako pere BMW, obožavateljica je napala: 'Radije to zaradi pa se hvali'

Foto: Instagram
1/10
13.05.2020.
u 08:56

Nikolina, 31-godišnjakinja koja se okušala i u showu ''Gospodin Savršeni'', prionula je na posao i pokazala kako pere BMW.

Nikolina Tutić ne prestaje intrigirati pratitelje na društvenim mrežama ni nakon emitiranja showa ''Brak na prvu''. Bivša kandidatkinja, koja je u eksperimentu bila udana za Adama Kromera iz Baranje, vratila se svojem normalnom životu i ostvarila san mnogih muškaraca.

1/15

Prije nekoliko dana pokazala je kako uživa iza šanka u jednom kafiću u kojem radi kao konobarica, dok se u slobodno vrijeme zabavlja u samoposlužnoj autopraonici. Nikolina, 31-godišnjakinja koja se već ranije okušala i u showu ''Gospodin Savršeni'', prionula je na posao i pokazala kako pere BMW.

"Carwash", napisala je kratko Nikolina uz fotografije i video te dobila pohvale, ali i kritike. Dok su je jedni hvalili zbog radišnosti, bilo je i onih koji su joj zamjerili jer smatraju da nije sama zaradila za automobil kojim se hvali na Instagramu.

"Dobar tatin auto! – komentirala je jedna pratiteljica koju je odmah napao drugi pratitelj poručivši joj da je ljubomorna.

– Naravno, zar ne vidiš... Ja sam radije za to zaradi pa se hvali, ovako se može svatko naslikavati i hvaliti se tuđim – poručila je pratiteljica. U raspravu se uključio i jedan Nikolinin pratitelj: – Ajoj, ako si zavidna na 12 god starom BMW-u bez opreme, e onda se ti sigurno nemaš s čime hvaliti, niti si zaradila išta s čim bi se mogla hvaliti, kako kažeš – uzvratio je.  Nikolina se na komentare do sada nije osvrnula.

Komentara 9

Avatar marlony
marlony
21:03 13.05.2020.

Opet koristite riječ "obožavateljica" umjesto "čitateljica"

SU
Superhero
10:43 13.05.2020.

cuj kako pere BMW.. pa ovom BMW-u ima izmedju 7 i 14 godina.. ovaj sam ja imao od 2008 do 2012. ako je to san muskarcima onda sam u zivotu sve promasio - mozes ga polovnog naci za €5.000.

SC
schwantz
17:15 13.05.2020.

aaaaaaa na 24sata su maknuli članak kad su počeli pljuvati po sirotoj jer per tatinu kramu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije