Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sakrili se

Menadžer: Severina se neće preseliti u Beograd i nije u Parizu

severina (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
08.01.2011.
u 21:30

Menadžer Tomica Petrović bio bi sretan da je Seve za gažu kod novog momka dobila 50.000 eura, ali to je pretjerano

Nova Severinina ljubav rasplamsala je medijsku maštu i posljednjih tjedana popunila novinske stupce, pogotovo naših susjeda u Srbiji, zanimljivim naslovima. Zadnji je u nizu o tome kako je lijepa pjevačica od svog novog odabranika Milana Popovića za pjevanje na njegovoj rođendanskoj zabavi početkom prosinca na Adi Ciganliji, kada se u njega i zaljubila, dobila vrtoglavih 50 tisuća eura.

Laž o honoraru

No cijena nastupa nije bila ni približno tako visoka kao što mediji prenose, tvrdi Sevin menadžer Tomica Petrović. – Zbilja se ne bih bunio da su Severinini honorari tako veliki kao što jedan naš dnevni list piše, dapače bilo bi to odlično – kroza smijeh kaže Petrović. Na koju su destinaciju Popovićevim avionom odletjeli u utorak, Petrović, naravno, ne želi otkriti, ali potvrđuje da nisu u Parizu niti im je prvotni plan bio odlazak u Miami kako su srpski mediji spominjali.

Ostanak u Hrvatskoj

Iako njihova ljubav broji tek prvi mjesec, već su se spominjala svadbena zvona i Sevkino preseljenje u Beograd, no čini se da ipak još nije vrijeme za to. – Nema govora o preseljenju. Kao što je već rekla kada je objavila da se zaljubila, Severina ostaje u Hrvatskoj, u Zagrebu ili Splitu – kaže Tomica Petrović. Novinarima je dosta znatiželje privukao i labrador Picasso kojeg je od bivšeg zaručnika Slavka Šajinovića dobila na dar za rođendan prije dvije godine. Šuškalo se da je ljubimca vratila Slavku i njegovim roditeljima u Rijeku, no i ta je informacija netočna jer, dok se Seve i njen dragi odmaraju na nekom skrovitom mjestu, za Picassa se brine njen menadžer. – Mogu potvrditi da je Picasso kod mene i ja se brinem da mu bude dobro – riješio je još jedan misterij menadžer.

Komentara 52

Avatar maks999
maks999
17:40 09.01.2011.

Samo neka nama Spermerina snimi(video) opet nesto.....

OB
-obrisani-
22:37 08.01.2011.

⁀˅⁀ Nova Severinina ljubav rasplamsala je medijsku maštu i posljednjih tjedana popunila novinske stupce, Vi stvarno nemate o necem pametnijem da pisete \'rasplamsala medisku mastu\' slucaj za psihijatra!

DO
doktorica
12:57 09.01.2011.

pa ne misli valjda da će ju taj ženiti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije