Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ o krađi izbora

Marasović: Kerum, komunisti i Podrug u koaliciji su protiv HDZ-a

Dujomir Marasović, šef splitskog HDZ-a
Arhiva VL
08.04.2010.
u 10:20

Dujomir Marasović, predsjednik splitskog HDZ-a, tvrdi da je izbor članova biračkih odbora za izbore za vijeća gradskih kotara i mjesnih odbora nezakonit.

– Kako u Gradskom vijeću od 25 imamo četiri mandata, odnosno šestinu, HDZ traži da u svakom biračkom odboru ima minimalno jednog od šest članova – rekao je Dujomir Marasović, predsjednik splitskog HDZ-a, upozorivši na nezakonit izbor članova biračkih odbora. Prema odluci Gradskog izbornog povjerenstva HDZ na 14 mjesta nema člana.

– Kerum, Luka Podrug i komunisti napravili su koaliciju protiv HDZ-a kako bi nesmetano mogli mijenjati GUP – kazao je Marasović. Ističući da su ga Kerum i Podrug optuživali za cestu do rodilišta, jer mu je Ivo Ora u svojoj zgradi "dao" stanove, Marasović je rekao da su baš Kerum i Podrug na listu stavili Orina sina Stjepana. Koliko će Podrug dobiti stanova, pita.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
01:43 09.04.2010.

A ča van je sa onon strankom ča se zvala Velo misto a ja san zbog nje pensa da če nan dati nekog novog Smoju da je opiše i ovikoveči?

Avatar vh1
vh1
09:02 09.04.2010.

Gosp. Marasoviću Ostavite se politike i uhvatite se KBC-a.Skidam kapu za predanost, uloženu energiju, znanje i rezultate postignute u toj uistanovi. Stranačka politika vas samo kompromitira. Pa zar ne vidite što se događa. U Remetincu je čitav jedan ogranak HDZ-a.. Vi ne spadate uz to društvo. Želim vam da ostvarite svoj san u KBC-u. Sa poštovanjem....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije