Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkotrljao se

Kotač sa ZET-ova autobusa stvorio kaos na Selskoj cesti

otpao kotač (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
15.05.2012.
u 20:48

Na Selskoj se zbog prometne nesreće stvorio zastoj, a na mjesto događaja stigla je i policija koja će nakon očevida imati više saznanja o svim okolnostima nesreće

Stražnji kotač  ZET-ova autobusa napravio je pravi prometni kaos kada se, iz još nepoznata razloga, otkvačio s vozila. Nesreća se dodgodila u poslijepodnevnim satima kada prometnice vrve autima i to na križanju Horvaćanske i Selske.

Nakon što je otpao, kotač je najprije udario u Škodu Octaviju od koje se odbio i na kraju se zaustavio pred kafićem i salonom vjenčanica u Horvaćanskoj 54. Na Selskoj se zbog prometne nesreće stvorio zastoj, a na mjesto događaja stigla je i policija koja će nakon očevida imati više saznanja o svim okolnostima nesreće.

Ključne riječi

Komentara 11

CH
CH2710
21:34 15.05.2012.

. Zanimljivo... nezna se zašto je kotač otpao...?! Budući da je felga - bar ova na slici - cijela... jasno je da neki aljkavi majmun nije dobro zategao vijke... ili - ne bi me čudilo - da je stavio samomo jednog... kako bi mogao što prije na konjak ili rakiju.

OB
-obrisani-
21:35 15.05.2012.

Ha ha ha zagrebački holding leglo neradnika i nerada.

CH
chemica
21:42 15.05.2012.

Možda im je usfalilo šarafa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije