Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN HRSTIĆ

Tri scenarija za Škorinu pobjedu na izborima

20.05.2021.
u 08:21

U ovakvim uvjetima, sve iznad 30 posto glasova za Škoru je pristojno, a preko 40 posto ravno je pobjedi. Ta, Tomašević je prije četiri godine u prvom krugu osvojio manje od trećine broja glasova koji je u nedjelju osvojio Škoro

Komentara 92

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
08:39 21.05.2021.

škoro je izdao hdz i doveo milanovića na vlast i zašto bi sad hdz glasao za škoru možda je za hdz bolja opcija tomašević šta imaju očekivat od škore i njegovih desničara koje je juče izbacio iz stranke

Avatar Saburo
Saburo
10:19 20.05.2021.

Miroslav Škoro i njegova ekipa nisu čak ni dostojni da ih čovjek vrijeđa. Pozivaju na nečiju ideologiju, a misle da ljudi ne vide njihovu pozadinu. Zagreb se neće vratiti u srednji vijek, nego će poštovati svaki ljudski život. U Zagrebu će svijetliti rodno korektni semafori, a ne lomače.

DU
Deleted user
10:42 20.05.2021.

Kaže novinar:"""Prvi pobjednički scenarij već mu se ostvario: ta Škoro je taj koji ulazi u drugi krug, a Plenkovićev kandidat, kako god da se zvao - ostaje na klupi. Škoro pak može likovati, to mu je već solidna zadovoljština, da nečim ipak može natrljati nos šefu HDZ-a.""- evo ociti primjer kako škorovci vide politiku, od danas do sutra, a onda dalje u tekstu zaziva glasace HDZ-a da trguju mi vama , vi nama, jadna logika, kako kaze novinar ostat ce samo likovanje Škore, da moze natrljati nos sefu HDZ-a, a zasto nece Š dobiti moj glas, u drugom postu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije