Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Možemo li vjerovati da nas savjesno liječe oni koji traže od necijepljenih da se odreknu intenzivne njege?

Ilustracija
Armin Durgut/PIXSELL
03.12.2021. u 08:49

Kao što je monstruozno da se netko necijepljen raduje zbog toga što netko cijepljen ima nuspojave, isto tako je monstruozno što je netko nekog spreman pustiti da umre samo zato što se nije cijepio.

Komentara 21

Avatar Mentat
Mentat
10:02 03.12.2021.

Prestrašno je vrijeme i nabrijanost, do koje su, između ostalih, doveli i thenovinari! ... Situacija u kojoj je moj muž cijepljen (ne jer želi, nego zbog Hajduka i starih roditelja), ja nisam (ne jer ne smijem, nego ne želim), gdje jedno dijete mora zbog posla, a drugo ne želi jer ne mora, u našoj kući ne izaziva nikakve podjele ni želje da netko oboli ili umre! ...zapitajte se koliko su vaše ruke "krvave do lakata" u tom poslu zlih podjela!

CE
celovic
13:49 03.12.2021.

Doktori su se pretvorili u dilere farmako mafije. Cast postenim izuzetcima, ali njih je jako malo.

Avatar Upitnik30
Upitnik30
00:49 04.12.2021.

Koliko je ovdje zlih komentara. Šta je, neka crkne susjedova krava je postalo previše soft?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije