Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIS RAŠETA

Razgovarali smo s autorom knjige o Titu: Kako je sin deklasiranog lugara iz Kumrovca postao maršal i državnik

09.12.2023.
u 22:25

Životni put Josipa Broza Tita i 43 godine poslije njegove smrti izaziva žestoke konfrontacije – pola nacije mu glanca spomenik, druga ga polovica baca u blato. No, ni prvi ni drugi jedno mu ne mogu odreći – bio je to čovjek koji je obožavao scenu. Od buđenja do spavanja ponašao se kao da je pred kamerom. I pred rat stalno je sa sobom nosio fotoaparat i radio, danas bismo rekli, selfieje. Samo on i Rommel stalno su se slikali – dokaz silovitog narcizma i velike vjere u povijesnost vlastite osobe

Komentara 20

VI
Vivian
23:33 09.12.2023.

U Hrvatskoj je umijesno pisati o zlocincu, bez da se napise da je bio zlocinac !

DI
dino85
00:18 10.12.2023.

Dok nam Rašete kroje povjest, i serviraju svoje istine, jadni smo.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:44 09.12.2023.

Mojnete o Titu, ko da I onak nema prevec problema. Gori u paklu zauvijek. Gori mu I pedala koji nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije