Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pravi li se Ivica Puljak glup ili je stvarno glup? Ili sve nas smatra glupima?

Split: Ivica Puljak i Bojan Ivošević u razgovoru s građanima na Rivi
Miroslav Lelas/PIXSELL
15.06.2022. u 19:38

Atraktivne Aleksandra i Milica možda su u stvarnosti debeli Aca i dlakavi Mile, ili pak, još vjerojatnije isti takvi nedepilirani Ante i Mate. No, ono što je bitno jest da su Baričić i Ivošević vjerovali da one postoje, te da su ih vabili u Split i slali im fotografije čak i nakon što su saznali da je jedna od njih maloljetna.

Komentara 21

KI
kirogaju
19:40 15.06.2022.

Puljak je politički mrtvac ali još to ne kuži.

NB
niko bitan
23:14 15.06.2022.

Hm. Koliko moraš biti glup da šalješ nepoznatoj osobi slike svoje golotinje? To ni Kerum kojemu se oni rugaju ne bi uradio. Je li pametno uslikati svog Veseljka i snimiti video u kojem je Veseljko glavni lik i poslati to nepoznatoj osobi? Taj je imao visoku funkciju u Puljkovoj stranci Centar. Lik je tragično glup. Puljak ga brani jer je invalid. On bi ga se morao odreći samo zato jer mu ne trebaju glupi suradnici. I taj glupi nagovorio je i tupog kojega se Puljak ne odriče da i on stupi u vezu s njima. Momci, zar nema cura u Splitu? Zagorili ste? Ima cura, ali one su prave. Nisu virtualne.

Avatar joshan
joshan
20:44 15.06.2022.

nije glup,nego bezobrazna lopina, par excellence...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije