Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODNOS S DISTANCE

Između EU i Ukrajine nema ljubavi: Još se prepričava kako se ukrajinski izaslanik povjerio poljskom veleposlaniku

29.01.2022.
u 20:12

Portugalu neće smetati sigurnosna situacija na Istoku kao, recimo, Poljskoj

Ključne riječi

Komentara 50

ED
edgar2
20:56 29.01.2022.

Da rezimiramo sadašnju sitauciju: Rusi su doveli velike vojne snage na ukrajinsku granicu nebi li od NATO-a dobili velike sigurnosne ustupke....USA I NATO odbijaju dati obećanja oko budućeg ograničavanja širenja NATO-a, ali su otvoreni za daljnji dijalog...!

FL
fleki
06:26 30.01.2022.

Generalno, politika je malo specifičnija trgovina. A kad smo kod trgovanja , vrijedi ona narodna..."nema džabe ni u stare babe". Tako je to i sa Ukrajinom i EU, SAD, Rusijom ... A obični ljudi su usred manipulacija centara moći. Takoko je bilo i biti će i nadalje.

DU
Deleted user
20:27 29.01.2022.

EU je i uništila Ukrajinu. Prije državnog udara je Ukrajina imala povlaštenu cijenu plina i energenata, a onda je došla EU i SAD obećavajući Ukrajincima brda i doline samo da se maknu od Rusije. Gdje je sada EU? Gdje su sada obećane milijarde? Gdje je sada oružje i postrojbe iz EU da pomognu Ukrajincima? EU je lažljiva tvorevina birokrata koji gledaju svoje fotelje i ništa drugo. Zato su se sada pobunili kada im je Milanović sasuo istinu u zube.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?