Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daniel Hannan

'NATO je izvanredan u obrani Europe. Samo da vidimo vrh ruske čizme i Putin je u ratu s 30 država'

28.03.2022.
u 23:04

Danas Lord Hannan od Kingsclerea, konzervativni političar i zastupnik u britanskom Domu lordova, kaže da se boji da su pred nama koji cijenimo osobne slobode teške godine, a sve zbog rata i lockdowna

Komentara 28

BI
billynik
23:34 28.03.2022.

Čisto bahato lupetanje, zbog takvih bahati i ignorirajući postupaka Amerikanaca i onog britanskog bedaka ginu Ukrajinci i Rusi a mi ostali već osjećamo ekonomske posljedice a što će biti do zime. Zar je ta neutralnost Ukrajine koju su tražili Rusi vrijedna toliko žrtava. Ukrajina nikad neće biti u Nato savezu niti je Nato želi samo su je iskoristili Amerikanci za svoje prljave ciljeve.

DU
Deleted user
03:15 29.03.2022.

Mda, NATO. Dobar za: a)gradjenje raznih karijerica, "politickih" generala itd., b)prodaju skupog oruzja c)propagandu i PR o tome kako je Zapad "jedinstven" d)borbu protiv zemalja treceg svijeta ...protiv jacih vojski poput Rusa - beskoristan. Mislite npr. da bi Ameri i/ili EU riskirali velike gubitke ili cak nuklearni da od Rusa obrane Balticke zemlje? Zato parola mora biti - "uzdaj se u se i u svoje kljuse". Kakav NATO.

IP
info_punkt
23:30 28.03.2022.

hahahahaha... kao što upravo imamo prilike vidjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?