Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Prva kuća s crvenom naljepnicom srušena je 445 dana od potresa. Sramota!

14.06.2021. u 10:58

Nitko ne može poreći da se zakonska regulativa nije mogla promijeniti, da se i u Zagrebu i okolici ubrza obnova. Sve se može ako postoji politička volja, i ako postoje ljudi koji znaju što treba učiniti. Hrvatska birokracija dosad se već bezbroj puta dokazala kao krajnje neučinkovita, proturječna

Ključne riječi

Komentara 5

KR
kristov
11:28 14.06.2021.

Stvarno "sramota", išli su rušiti komad nadogradnje, vjerojatno nelegalne 2 x 5 metara!! Stvarno ljudi, što vi mislite, tko će vam obnoviti kuće i na čiji teret. Žao mi je svih, no mislim da se od ove nesretne zemlje previše očekuje, a premalo joj se daje!. Nije država naručila ili izazvala potres i štetu. mi smo neki gradili, skupo gradili i platili, kredite koje ćemo do zadnjeg dana života plaćati , živimo u samom epicentru, znate li koliko je kvadrat zemlje koštao i "ta sirotinja" ga prodaval, potom građevinska dozvola, gradnja itd .. Tko je gradio po propisu, osim minimalnih pukotina na pregradnim zidovima, štete nema!!. Gradio sam svoju hižu, kroz davanja i poreze gradio jednu u roh baou izvedbi državi, e ne mogu i susjedu i oni to moraju shvatiti. Nitko prstom nije mrdnuo, očekujući da im netko napravi, a niti papire svoje nisu raščistili .. Molim neka se nitko ne ljuti, ne želim dati niti kune za obnovu kuća i stanova koje su "osloboditelji 45." zauzeli u centru ..

RO
romobil
04:58 15.06.2021.

A svijet nastao u 6 dana...

NE
nebitnoime
11:51 14.06.2021.

Posao stoljeca. Na razne "studije" i projekte ce se potrositi milijuni kuna poreznih obveznika a sto ce od svega biti nije bitno, okrivit ce se iduca vlast ili tako nesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije