Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit biografija Eda Zwicka

Urlao je na Brada Pitta, oduševio ga je DiCaprio, a Julia Roberts koštala ga je 6 milijuna dolara

25.03.2024.
u 18:40

Zwick objašnjava da su redatelji luđaci, skoro svi, čak i oni koji razviju lažnu šarmantnu skromnost u ophođenju s glumcima kojom samo prikrivaju dubinu svoje ambicije, bijes i opsjednutost sobom. Kad su jednom njegovu šestogodišnju kćerku pitali u vrtiću što radi njezin tata, dijete je odgovorilo, "Dere se na ljude". William Wyler ponekad bi samo pasivno agresivno sjedio na svom stolcu i iza svake scene ponavljao kao automat, "Ponovo", a David Fincher natjerao je Jakea Gyllenhaala da milijun puta samo prolazi kroz otvorena vrata. A tu su i redatelji istinski sadisti koji uživaju što mogu "naređivati stotini ljudi s uzbuđenjem koje graniči sa seksualnim".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?