Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.08.2015. u 14:18

Holy je na pitanje je li bilo ponuda iz SDP-a jasno izjavila da je ponuda bilo, precizirajući da joj je Gordan Maras u ime SDP-a nudio osam mjesta na listi.

Mirela Holy, predsjednica ORaH-a, već mjesecima pokušava uvjeriti javnost da ORaH neće koalirati ni s jednom drugom strankom te da izlazi samostalno na izbore. Nakon nastupa na N1 televiziji poprilično smo uvjereni da se ORaH i neće naći u nekoj koaliciji. Holy je na pitanje je li bilo ponuda iz SDP-a jasno izjavila da je ponuda bilo, precizirajući da joj je Gordan Maras u ime SDP-a nudio osam mjesta na listi. Nakon tako otvorenog otkrivanja tajnih pregovora teško da će još netko ponuditi suradnju Mireli Holy i izložiti se riziku da detalji razgovora dospiju u javnost.

Župan u Sinju izudaran novinama po glavi

Zlatko Ževrnja, splitsko-dalmatinski župan, izudaran je po glavi smotuljkom novina dok je sjedio u svečanoj loži na nedavnoj Sinjskoj alki. Bizaran incident otkrio je Jutarnji list koji precizira da je napadač bio Dražen Pavlović, predsjednik sinjske Hvidre, koji je smotao prigodni bilten što mu se našao pri ruci i njime nekoliko puta udario župana po glavi govoreći "Jesam ti lijepo reko da ću te udrit". Dok župan Ževrnja incident nije želio komentirati, Pavlović potvrđuje napad dodajući da je davno obećao Ževrnji da će ga izudarati zbog loše kadrovske politike, a on je "čovjek koji uvijek održi obećanje". Zbog incidenta, Pavloviću sada prijeti i isključenje iz Viteškog alkarskog društva.

Umjetnik i  obrtnik zreli za politički muzej

Ivo Josipović, bivši predsjednik RH, složio se u Muzeju za umjetnost i obrt s konstatacijom Radimira Čačića da je u njihovoj koaliciji Čačić "obrt", a Josipović "umjetnost". A obojica su u političkom smislu za – muzej.

Policajac sudski izborio pravo na službenu civilnu odjeću

Nedjeljko Potkonjak, policajac zaposlen u Odjelu za unutarnju kontrolu u Zagrebu, dobio je spor s državom na Općinskom sudu u Zagrebu gdje je tražio isplatu naknade za civilnu odjeću i obuću. Država će Potkonjaku sada isplatiti 13.000 kuna jer mu 2011. i 2012. nije isplatila naknadu od 2700 kuna za odijelo i 470 kuna za obuću. Kako Potkonjak ne spada u policajce koji rade u službenoj odori, sud je, piše Slobodna, ocijenio da mu je civilna odjeća sredstvo za rad. Službena civilna odjeća.

>> Realno, Obrovac uopće nema novca za auto

>> Bandić u ruke uzeo šmrk, a predsjednica kormilo

Komentara 12

Avatar punkufer
punkufer
16:18 19.08.2015.

Ovi spremaju ražanj, a zec još u šumi. :-)

IC
ICCO
19:31 19.08.2015.

Da joj je Maras ponudio partizanski joint prije, sumnjam da bi odgovor Mirelice bio ne.

DU
Deleted user
18:17 19.08.2015.

Jasno da se pokušava izbjeći fragmentacija lijevog krila, koja će u konačnici polučiti relativan rasap glasova - što će kazniti D¨Hondtova metoda. No, pustimo to postrani i zaključimo da je Holy naj bleferica hr. pol. scene jer nudi mantru o održivom razvoju Hrvatske. Kao da smo Hong Kong pa nema prostora ni za botanički vrt, frenetična ind. i prom. aktivnost, neboderi uvis, strahovita gustoća stanovništva, problem kako osigurati pitku vodu i energiju itd. itd. U surovoj zbilji, ledine koliko ti duša poželi, ono malo ind. pogona po provinciji pocrkalo, seljaci rade org. uzgoj jer nemaju financ. sredstava za zaštitna sredstva i min. gnojiva, vode u izobilju izuzevši neke otoke. Tako da svaka joj čast - usred Sahare opanjkavati pijesak... Zamislite da Audi krene u neku investiciju u šibenskoj regiji, da se taj "mirakul# desi - pa da Holy stopira njem. investiciju zbog nekog razrokog šišmiša u kraškim špiljama kod Rogoznice. E to je njen san.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije