Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.12.2018. u 09:23

Kolika se frka digla oko Istanbulske konvencije, a bez razloga. Ništa se ne brinite. Mnogi su sada pomislili da će zbog te konvencije, opasti nasillje nad ženama. Ma kakvi!

SUBOTA, 15.12.

“Ho-će-mo o-ru-žje”, viču prosvjetari na prosvjedima diljem Hrvatske! Kako i ne bi. Granatiraju ih sa svih strana, a oni goloruki. Napadaju ih ponavljači, napadaju ih i oni prosječni, a pogotovo odlikaši. Takvih je najviše. Napadaju ih ambiciozne mame i tate s političkim vezama, svi bi htjeli da im kćer bude kao Kolinda, a sinek kao Andrej. Jadni profesori sve to goloruki trpe i to za sitne novce.

NEDJELJA, 16.12.

Kolika se frka digla oko Istanbulske konvencije, a bez razloga. Ništa se ne brinite. Mnogi su sada pomislili da će zbog te konvencije, opasti nasillje nad ženama. Ma kakvi! U Hrvatskoj i dalje možete, što ja znam... prebiti djevojku pred svjedocima, lupati joj glavom o lavabo, poslati je na bolničko liječenje, sve to može biti snimljeno, ali vi svejedno brzo idete na slobodu. Kakva Istanbulska...

PONEDJELJAK, 17.12.

Pripremaju se završne akcije SMS rata. Mjesecima traju pripreme. Naše snage su na Dinari. Vide Milijana Brkića kao na dlanu. Nakon pada Karamarka, Mamića i Varge, evo pade i Vlado Galić. Radeljić se još drži, ali neće dugo. Na sjednici Vijeće za nacionalnu sigurnost, Andrej poručuje – tuđe sms-ove nećemo, svoje ne damo! Milijan viđen s golubom pismonošom pod rukom. Ne koristi više mobitel. Bojimo se da je kasno...

UTORAK, 18.12.

Ne dirajte ništa! Ugasite strojeve, radnike pošaljite drugdje. Ne dirajte rotor, ako Boga znate! Nakon što su počeli radovi na zagrebačkom rotoru, građani su došli do čudesnog otkrića. Naime, promet sada funkcionira bolje nego prije! Mnogi su zapravo iznijeli sumnju da je Purger King Milan zapravo raskopao rotor zbog blizine pritvora u Remetincu, kako Andrejevi žandari ne bi njega i njegovog brata Pripuza također, mogli tamo preseliti.

SRIJEDA, 19.12.

Svašta je Tomica Merčep mogao zamisliti, ali da će ga Penava proglasiti četnikom, to nikako! Što se dogodilo? Zatražio Penavin dogradonačelnik Milaković da se u Vukovaru podigne spomenik ubijenim Srbima, koji su, uoči početka rata, voljeli skočiti u Dunav i nikada više ne isplivati. Penava tvrdi da su sve žrtve u Vukovaru posljedica četničke agesije, a kako je Tomicina ekipa tada bila zadužena za vodene sportove, ispade i on četnik!

ČETVRTAK, 20.12.

Kakav blistav trenutak hrvatskog novinarstva! Daruvarac dao intervju. Super. Saznali smo da mu nije lako i da su njegova ljudska prava povrijeđena. Ne treba na tome stati. Zašto ne bi intervjuirali i ratne zločince? Možda doznamo da su dečki ubijali na Ovčari, jer ih je mrzila učiteljica ili ih je tukla mama? Svakome treba dati šansu, što ste takvi! Kaže čovjek da je cura bila dosadna, da ga je stalno pratila i da će sve objasniti. Jedva čekamo.

PETAK, 21.12.

Eno, smijenilo i Matu Radeljića. Obruč oko Milijana se steže. Sukob između Kolinda i Andreja eskalira. Moralo se nešto učiniti. Kada je postalo jasno da ni oružane bitke nisu isključene, Mirjana Hrga je odlučila nešto poduzeti. Došla je na Pantovčak u bijeloj uniformi kakve su nosili UN-ovi sladoledari 91. Razdvojila je Kolindu i Andreja. Sada će ona voditi komunikaciju između Vlade, Sabora i Pantovčaka. Bit će sve u redu.

>> Kronologija afere lažnih SMS-ova

Komentara 25

DU
Deleted user
09:45 22.12.2018.

Svi koji su izglasali istanbulsku zbog obmane kako ona nešto donosi trebaju ići iza rešetaka

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
11:10 22.12.2018.

Plenković je rekao za večinu građaa da ne znaju čitat i tumačit pročitano kada smo rekli da su svi zakoni več u našem zakonu identični ovima iz konvencije i da se ništa neće promijenit ako se zakoni NE PROVODE a da se provode onda konvencije nebi trebalo,. Bitno je da su federi dobili svoja prava na ONO/SREDNJI ROD i na unisex WC-e, RODITELJ 1 i RODITELJ 2 u rodnom listu, to je bilo bitno progurat, zato se je konvencija i pisala. Marakeš pak pretstavljaju kao nešto što regulira legalne migracije a u biti je dokument koji NELEGALNE migracije LEGALIZIRA a vdimo to po sotoniziranju naše policije i to tajnom snimanju kada su priječili ilegalne prelaske na Bosanskoj grannici, dakle naša policija ne smije sprečavat ilegalce?? Šta je to nego legalizacija ilegalaca???

VK
VKSS
10:47 22.12.2018.

Eto vam sad zagovornici IK,pricali smo vam da to nije pisano da se zastite zene,vec je ta samo priprema za nesto sto tek slijedi.Gdje su sad razne udruge,rode,bore i ostale koze.Zene nisu koze,ali ove sto ih " brane" jesu.Uzele su novac a za zene ih briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije