Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Premium Kolumne

Kakva Istanbulska, u Hrvatskoj i dalje možete prebiti djevojku i biti na slobodi

Kolika se frka digla oko Istanbulske konvencije, a bez razloga. Ništa se ne brinite. Mnogi su sada pomislili da će zbog te konvencije, opasti nasillje nad ženama. Ma kakvi!
22. prosinca 2018. u 09:23 25 komentara 1119 prikaza
Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

SUBOTA, 15.12.

“Ho-će-mo o-ru-žje”, viču prosvjetari na prosvjedima diljem Hrvatske! Kako i ne bi. Granatiraju ih sa svih strana, a oni goloruki. Napadaju ih ponavljači, napadaju ih i oni prosječni, a pogotovo odlikaši. Takvih je najviše. Napadaju ih ambiciozne mame i tate s političkim vezama, svi bi htjeli da im kćer bude kao Kolinda, a sinek kao Andrej. Jadni profesori sve to goloruki trpe i to za sitne novce.

Ana Gurlica ZADAR Majka zatresla sustav: 'Taj dan slavili smo Lukin rođendan. Kakav Daruvarac!'

NEDJELJA, 16.12.

Kolika se frka digla oko Istanbulske konvencije, a bez razloga. Ništa se ne brinite. Mnogi su sada pomislili da će zbog te konvencije, opasti nasillje nad ženama. Ma kakvi! U Hrvatskoj i dalje možete, što ja znam... prebiti djevojku pred svjedocima, lupati joj glavom o lavabo, poslati je na bolničko liječenje, sve to može biti snimljeno, ali vi svejedno brzo idete na slobodu. Kakva Istanbulska...

PONEDJELJAK, 17.12.

Pripremaju se završne akcije SMS rata. Mjesecima traju pripreme. Naše snage su na Dinari. Vide Milijana Brkića kao na dlanu. Nakon pada Karamarka, Mamića i Varge, evo pade i Vlado Galić. Radeljić se još drži, ali neće dugo. Na sjednici Vijeće za nacionalnu sigurnost, Andrej poručuje – tuđe sms-ove nećemo, svoje ne damo! Milijan viđen s golubom pismonošom pod rukom. Ne koristi više mobitel. Bojimo se da je kasno...

Darko Kovačević Daruvarac Daruvarac se žali 'Ukinuta su mi temeljna ljudska prava, cijela država je protiv mene'

UTORAK, 18.12.

Ne dirajte ništa! Ugasite strojeve, radnike pošaljite drugdje. Ne dirajte rotor, ako Boga znate! Nakon što su počeli radovi na zagrebačkom rotoru, građani su došli do čudesnog otkrića. Naime, promet sada funkcionira bolje nego prije! Mnogi su zapravo iznijeli sumnju da je Purger King Milan zapravo raskopao rotor zbog blizine pritvora u Remetincu, kako Andrejevi žandari ne bi njega i njegovog brata Pripuza također, mogli tamo preseliti.

SRIJEDA, 19.12.

Svašta je Tomica Merčep mogao zamisliti, ali da će ga Penava proglasiti četnikom, to nikako! Što se dogodilo? Zatražio Penavin dogradonačelnik Milaković da se u Vukovaru podigne spomenik ubijenim Srbima, koji su, uoči početka rata, voljeli skočiti u Dunav i nikada više ne isplivati. Penava tvrdi da su sve žrtve u Vukovaru posljedica četničke agesije, a kako je Tomicina ekipa tada bila zadužena za vodene sportove, ispade i on četnik!

Zadar: Prosvjed protiv puštanja Darka Kovačevića na slobodu Slučaj koji je šokirao javnost 'Prije mene je pretukao 4 cure, ja sam peta'. Majka pretučene Zadranke u policiji?

ČETVRTAK, 20.12.

Kakav blistav trenutak hrvatskog novinarstva! Daruvarac dao intervju. Super. Saznali smo da mu nije lako i da su njegova ljudska prava povrijeđena. Ne treba na tome stati. Zašto ne bi intervjuirali i ratne zločince? Možda doznamo da su dečki ubijali na Ovčari, jer ih je mrzila učiteljica ili ih je tukla mama? Svakome treba dati šansu, što ste takvi! Kaže čovjek da je cura bila dosadna, da ga je stalno pratila i da će sve objasniti. Jedva čekamo.

Mate Mijić o slučaju Daruvarac Mate Mijić Imamo Istanbulsku, umislili ste slučaj Daruvarac

PETAK, 21.12.

Eno, smijenilo i Matu Radeljića. Obruč oko Milijana se steže. Sukob između Kolinda i Andreja eskalira. Moralo se nešto učiniti. Kada je postalo jasno da ni oružane bitke nisu isključene, Mirjana Hrga je odlučila nešto poduzeti. Došla je na Pantovčak u bijeloj uniformi kakve su nosili UN-ovi sladoledari 91. Razdvojila je Kolindu i Andreja. Sada će ona voditi komunikaciju između Vlade, Sabora i Pantovčaka. Bit će sve u redu.

>> Kronologija afere lažnih SMS-ova

Svečano otvorenje poslovnice Eurospina u Požegi
opoziv proizvoda
Zbog pesticida se s hrvatskih polica povlače popularne grickalice: Evo kako do povrata novca
Zaklada Novo Sutra
ONI MOGU SVE
Čudotvorna terapija pomoću konja odsad će biti moguća u svim vremenskim uvjetima
 • Deleted user:

  Svi koji su izglasali istanbulsku zbog obmane kako ona nešto donosi trebaju ići iza rešetaka

 • Avatar PLEN_KI_MOON
  PLEN_KI_MOON:

  Plenković je rekao za večinu građaa da ne znaju čitat i tumačit pročitano kada smo rekli da su svi zakoni več u našem zakonu identični ovima iz konvencije i da se ništa neće promijenit ako se zakoni NE PROVODE a ... prikaži još! da se provode onda konvencije nebi trebalo,. Bitno je da su federi dobili svoja prava na ONO/SREDNJI ROD i na unisex WC-e, RODITELJ 1 i RODITELJ 2 u rodnom listu, to je bilo bitno progurat, zato se je konvencija i pisala. Marakeš pak pretstavljaju kao nešto što regulira legalne migracije a u biti je dokument koji NELEGALNE migracije LEGALIZIRA a vdimo to po sotoniziranju naše policije i to tajnom snimanju kada su priječili ilegalne prelaske na Bosanskoj grannici, dakle naša policija ne smije sprečavat ilegalce?? Šta je to nego legalizacija ilegalaca???

 • VKSS:

  Eto vam sad zagovornici IK,pricali smo vam da to nije pisano da se zastite zene,vec je ta samo priprema za nesto sto tek slijedi.Gdje su sad razne udruge,rode,bore i ostale koze.Zene nisu koze,ali ove sto ih " brane" jesu.Uzele su ... prikaži još! novac a za zene ih briga