Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.10.2015. u 07:50

Sam sebi skočio u usta

        Peđa Grbin, SDP-ov orijaš i mudrijaš te bivši predsjednik Odbora za Ustav, pravi se pravno nepismen ne želeći za Jutarnji priznati očitu činjenicu da SDP nije na svaku listu postavio zakonom propisanih šest žena. Premda je zakon prekršio i HDZ, Grbinovo je vrdanje zanimljivije jer je upravo on prije mjesec dana “bezobraznom i licemjernom” nazvao odluku Ustavnog suda po kojoj bi se iz izborne utrke diskvalificirale liste na kojima je manje od 40 posto kandidata podzastupljenog spola. Ako je Ustavni sud bio “licemjeran”, što je tek Grbinov SDP i svi koji su zaobišli zakon o “ženskoj kvoti”.     

Policijski inspektor ponaša se kao doktor i vikar

Marko Serdarević, načelnik PU splitsko-dalmatinske, suočen je s prijavom supružnika iz Solina protiv policijskog inspektora koji je trudnu ženu verbalno napao jer “ne vjeruje dovoljno u Boga”.Inspektor je paru iz Solina zamjerio što nisu kršćanski osviješteni, ne čitaju Bibliju i ne idu na svetu misu pa zato lažu i moraju na poligraf. Trudnici je najviše zasmetalo što je policajac od nje tražio da ne ode na amniocentezu jer to “nije kršćanski”. Inspektor je pomalo i doktor. Za dušu i tijelo.     

Milan Bandić zaboravio da je viši od Alaina Delona

Milan Bandić, predsjednik stranke Bandić Milan 365, priznao je da “možda nije idealan” i da mu fale “četiri centimetra, možda pet da bude kao Alain Delon”. Što je time htio reći zna samo on, jer Delon je za centimetar – niži od Bandića.     

Ostao bez potpisa pa priča da mu se zgadila politika

 Branko Vukšić, jedan od najaktivnijih saborskih zastupnika u prošlom mandatu, u samo 24 sata uspio je ekspresno i ući i izaći iz još jedne izborne kampanje. Najprije je teatralno, uz poruku da je u Hrvatskoj “pet do dvanaest”, u 23.55 sati odnosno doslovce u zadnji trenutak predao liste Državnom izbornom povjerenstvu u zgradi Hrvatskog sabora na Markovu trgu, da bi se malo potom povukao iz izborne utrke jer nije imao pravovaljane potpise. Vukšić na svoj jadan izlazak iz hrvatskog političkog života ipak gleda pozitivno pa se već pohvalio da “konačno mirno spava”, a ionako mu se “zgadila sva ta prostitucija u politici”. Šteta što mu se nije zgadila ranije, mogao se odavno mirno naspavati.     

Komentara 7

AM
ameris
09:31 22.10.2015.

Grbin se pravi grbavim..on u opče nije važan ni itko iz bivše vlasti.Bilo pa prošlo.

Avatar Jorge
Jorge
11:27 22.10.2015.

U zabludu je i doveo hrvatski narod napadom na Kolindu, a ustav nalaže obvezu konzultacija nakon izbora.

ĆA
ćaćaća
12:43 22.10.2015.

peđa "hrvatina"..još jedan koji radi za memorandum II..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije