Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Small&Medium Business Forum

Upoznajte se s mogućnostima financiranja za male i srednje poduzetnike

Small&Medium Business Forum
Foto: PR FOTO
21.12.2015.
u 16:47

Dođite na konferenciju Poslovnog dnevnika, ulaz je besplatan!

Konferencija Small&Medium Business Forum dobra je prilika da se napravi rezime učinjenog u posljednje dvije godine u smislu poticanja razvoja malog poduzetništva – definiraju trendovi, analiziraju potencijalni sektori, kroz diskusiju navedu prijedlozi poboljšanja regulatornog okvira, primjerice, donošenjem zakona o mikro-poduzetništvu te se detektiraju ključni faktori bržeg razvoja malih poduzeća kao glavnog motora budućeg ekonomskog rasta.

Small & Medium Business Forum središnja je manifestacija u sklopu projekta Poslovni uzlet, namijenjena poticanju i promociji poslovanja malih i srednjih poduzeća i obrta u Hrvatskoj. Cilj ove konferencije jest podizanje društvene svijesti i svijesti potrošača o važnosti i kvaliteti roba i usluga malih i srednjih poduzetnika i obrtnika, ali i poticanje šire društvene rasprave o važnosti ovog segmenta domaćeg gospodarstva. Konferencija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima, ali i predstavnicima velikih kompanija, lokalnih i državnih institucija, te raznim poduzetničkim asocijacijama.

Konferencija se sastoji od key note prezentacije, uvodne prezentacije, dvije panel diskusije i svečanog proglašenja najboljeg poduzetničkog inkubatora. Key note prezentaciju održati će predstavnik resornog ministarstva. Cilj njegova key note izlaganja jest prezentirati planirani četverogodišnji program rada na polju unapređenja poticanja malog poduzetništva.

Uvodnu prezentaciju od nazivom „Aktualne mogućnosti financiranja početne faze razvoja poduzeća“, održati će Darko Liović, predsjednik Uprave Hamag Bicro.

Prošlu SME konferenciju uveličao je najpoznatiji nogometni sudac svih vremena – Pierluigi Collina.

Dođite i ove godine na konferenciju, saznajte nešto novo i upoznajte se s malim i srednjim poduzetnicima iz Hrvatske.

Kotizacija za konferenciju je besplatna a prijaviti se možete na linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije