Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMINARI

U iduća dva mjeseca očekuju vas besplatne edukacije i konferencije Poslovnog dnevnika

poslovni dnevnik
Nel Pavletić/PIXSELL
26.03.2015.
u 13:44

Poslovni dnevnik za vas organizira brojne korisne besplatne edukacije i konferencije.

Sljedeća dva mjeseca Poslovni dnevnik za vas organizira brojne korisne besplatne edukacije i konferencije.

Već ovaj petak, 27. ožujka u Sisku se održava Poslovni uzlet, projekt čiji je cilj promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih  malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Poduzetnike, obrtnike i vlasnike obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava očekuje devet zanimljivih besplatnih edukacija koje će povećati njihove kompetencije i učiniti ih konkurentnijima na tržištu. 
>>Više informacija

A prije nastavka Poslovnih uzleta, u zagrebačkom Kongresnom centru Forum 2. travnjaodržat će se konferencija "Žene u poduzetništvu" u sklopu koje će se održati panel diskusije i debate u kojima će se raspravljati o dosezima nacionalne aktivne politike poticanja ženskog poduzetništva, te formulirati jasne preporuke za daljnji napredak po tom pitanju u Hrvatskoj.
>>Više informacija

17. travnja Poslovni uzlet iz Siska seli u Vinkovce. Projekt propagira rast, razvoj i nagrađivanje uspješnosti, a samim time utječe na percepciju o investicijama, ulaganjima i ideji poduzetništva u Hrvatskoj te pokazuje da je i u izazovnim tržišnim okolnostima moguće biti uspješan, raditi i napredovati.
>>Više informacija

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 27. travnja 2015. u Čakovcu u sklopu još jednog Poslovnog uzleta imati priliku poslušati besplatne edukacije na različitete teme, neke od kojih su mogućnosti financiranja projekata sredstvima EU-a  za ruralni razvoj i poljoprivredu te regionalni razvoj, restrukturiranje malih i srednjih poduzeća, proširenje poslovanja putem izvoza, oglašavanju putem digitalnog marketinga te cloud uslugama.
>>Više informacija

A nakon što ćemo "uzletjeti" u Sisku, Vinkovcima i Čakovcu, vraćamo se u Zagreb gdje 28. travnja organiziramo Hrvatski turistički kongres u Maloj dvorani Lisinskog. Radi se o stručnoj konferencijskoj manifestaciji tematski posvećenoj turističkoj industriji i srodnim djelatnostima. Cilj konferencije jest da kroz diskusije vodećih hrvatskih poslovnih lidera iz sektora turizma, ali i predavanja uglednih stranih i domaćih predavača, posluži kao mjesto okupljanja i savjetovanja svih bitnih dionika u ovom sektoru – predstavnika turističkih poduzeća i nadležnih državnih institucija, čelnika lokalne samuprave, turoperatora, strukovnih udruženja i članova znanstvene zajednice.
>>Više informacija

5. mjesec, točnije 15. svibanj rezerviran je za konferenciju Poslovnog dnevnika "Snaga hrvatske hrane", također u Maloj dvorani Lisinski. Snaga hrvatske hrane višegodišnji je projekt Poslovnog dnevnika usmjeren na otvaranje dijaloga ključnih aktera i dionika ovog sektora o budućnosti hrvatske poljoprivrede i industrije hrane, te promociju novih ideja, inicijativa i koncepata koji bi rezultirali povećanjem hrvatskih kapaciteta proizvodnje hrane, kao ključnog uvjeta budućeg održivog, kako ekonomskog, tako i šireg društvenog razvoja.
>>Više informacija

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije