Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROVINJ

Stiže više od 1000 stručnjaka za oglašavanje

 Dani komunikacija
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
15.05.2014.
u 21:11

Na trodnevnim Danima komunikacija sudjelovat će i Kris Hoet, Julie Burnstein, Slavimir Stojanović, Mirko Ilić i Dietmar Dahmen

U Rovinju su počeli Dani komunikacija, nacionalni festival oglašavanja na kojem se očekuje više od tisuću sudionika iz Hrvatske i regije, ali i zanimljiva svjetska imena oglašivačke industrije. Tako će na Danima komunikacija predavanja održati Kris Hoet, Julie Burnstein, Mirko Ilić, Slavimir Stojanović i Dietmar Dahmen.

U tri dana festivala dodijelit će se strukovne nagrade: X i Mixx za kreativnost te Effie za učinkovitost marketinških komunikacija. Treću godinu zaredom održat će se dodjela studentske nagrade IdejaXica, a prvi put na Danima komunikacija Outdoor Akzent dodijelit će Outward, nagradu za najbolji dizajn velikih plakata.

Organizatori su i ove godine pripremili bogat program koji u prijepodnevnom dijelu počinje gostovanjima "zvjezdanih predavača" te se tijekom poslijepodneva nastavlja kroz interaktivne radionice i prezentacije finalista natječaja Effie i IdejaXica. Večernji program festivala počinje dodjelama strukovnih nagrada za najkreativnije i najučinkovitije reklame u Hrvatskoj.

>>'Svi smo suočeni s izazovom borbe za pozornost kupaca'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije