Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blanka Vlašić:

Ponosna sam što sam dio hrvatske sportske priče

Blanka Vlašić
Press Association/Pixsell
28.01.2016.
u 13:43

'Sport je pokazao da ništa nije sigurno, nema favorita, u tome i jest ljepota sporta. Ponosna sam na rukometaše, nisu podlegli pritisku.'

Blanka Vlašić u olimpijsku godinu, zajedno s Anom Šimić, ulazi na skakačko mintingu u Splitu. U velikoj dvorani na Gripama naći će se deset djevojaka, a glavni fokus bit će na našim djevojkama.

- Čast mi je što se opet nalazim u situaciji skakati u svom gradu. I kad sam bila najbolja, spremna za velike rezultate, nije mi bilo lako skakati pred splitskom publikom. Puno je emocija, onih pozitivnih, naravno - kazala je Blanka.

Muče je ozljede, ali nije željela bilo što dovesti u pitanje kada je "Mass skakački miting" u pitanju.

- Štedim nogu, Bog bi mi zatvorio vrata da nije zamislio da skačem. Od Božića ne skačem, čuvam nogu i treniram. Bit ću pozitivna Blanka, dat ću sve od sebe, mogu obećati da ću iskrvariti - rekla je Blanka.

S puno emocija doživjela je uspjeh rukometaša, koji su napravili čudo.

- To je pravo čudu. Bili su sigurno motivirani dodatno zbog toga što je misija zvučala nemoguća. Sport je pokazao da ništa nije sigurno, nema favorita, u tome i jest ljepota sporta. Ponosna sam na rukometaše, nisu podlegli pritisku. Uoči samog mitinga njihova pobjeda me motivirala, ponosna sam na našu malu zemlju, uvijek uspjevamo da nam se zastava zavijori na velikim natjecanjima. Ponosna sam što sam dio te priče. Nakon ovog što su nam priredili sigurna sam da mogu do samog kraja - zaključila je Blanka Vlašić.

Ana Šimić govorila je o ciljevima ove sezone. 

- Ne očekujem neki preveliki rezultat, ali mogu se nadati da će me publika ponijeti. Moj cilj ove godine je pokušati napasti dva metra - kazala je Šimić.

>> Na mitingu skakačica u Splitu nastupaju Blanka Vlašić i Ana Šimić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije