Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNE SCENE

Uznemirujući video: Francuski gimnastičar slomio nogu nakon zastrašujućeg pada

Samir Ait Said
Foto: Reuters
1/5
06.08.2016.
u 22:10

Said se krivo dočekao i slomio nogu. Liječnička služba odmah je reagirala, no Francuz je trpio ogromne bolove

Francuski ginastičar Samir Ait Said teško je nastadao tijekom današnjeg kvalifikacijskog natjecanja u preskoku na Olimpijskim igrama u Riju.

Said se krivo dočekao i slomio nogu. Liječnička služba odmah je reagirala, no Francuz je trpio ogromne bolove. Gledatelji su ga ispratili velikim pljeskom.

U priloženom videu donosimo snimku događaja, no napominjemo da je uznemirujuća.

>> Najdraže su medalje u malom sportu. Jer će riješiti egzistenciju

Komentara 4

MU
munjaaa
09:18 07.08.2016.

A znaci pretrpio je jake bolove ma dajjj ne bi reći ( kakav novinar pa to je strašno)

TH
than
23:29 06.08.2016.

Nazalost ima cak i jace bisepse na rukama od misica nogu.... To je prva mana. Druga je sto je totalno krivo pao. Iskreno ne znam sto je ovaj radio tu, jer ovako se ne skace niti u osnovnoj skoli. Normalnono da mu je noga otisla, jer je pao bocno, a ne ravno. Dakle ta noga je primila sav teret. I naravno otisla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije