Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUČIO VANJA UDOVIČIĆ

Srbi su spremni na radikalan potez ako Kosovo u Riju osvoji medalju

Vanja Udovičić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
06.08.2016.
u 17:44

- Neće biti susretanja, niti bilo kakvog intimiziranja naših sportaša i sportaša sa Kosova - rekao je Vanja Udovičić

Srpski ministar sporta Vanja Udovičić rekao je da su njihovi sportaši koji se natječu na Olimpijskim igrama u Riju dobili prepopruku da napuste pobjedničko postolje ako se na njemu nađu s rivalima iz Kosova.

- Neće biti susretanja, niti bilo kakvog intimiziranja naših sportaša i sportaša sa Kosova - rekao je Udovičić u emisiji RTS-a. Dodao je da srpski sportaši neće izbjegavati natjecanja sa sportašima iz Kosova, ako do njih dođe, kako ne bi ugrozili svoje šanse na OI.

Kosovo je debitant na Olimpijskim igrama, a Međunarodni olimpijski odbor u članstvo ga je primio prije dvije godine.

>> Otvorene su Olimpijske igre! Hrvatske sportaše predvodio je Josip Pavić

Komentara 146

BU
Bulaba
18:16 06.08.2016.

Olimpizam i sportsko viteštvo na djelu, svaka čast. Što ćete napraviti ako netko s Kosova osvoji medalju, upaliti traktor i glasno ga turirati?

DU
Deleted user
18:10 06.08.2016.

Cekam dan kad ce samostalna ,neovisna drzava Kosov da pobjedi srbe u nekom sportu...!!!

DU
Deleted user
20:07 06.08.2016.

Ali pazite ovo ludilo:"- Neće biti susretanja, niti bilo kakvog intimiziranja naših sportaša i sportaša sa Kosova"....u rangu nacista. Što? Ima neki Gestapo koji to nadzire tko s kime priča i druži se?! Čista šizofrenija....kao u filmu "balkanski špijun"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije