Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači su utučeni

Šarić svalio krivnju na sebe: Igrao sam kao zadnja pi***!

Hrvatska - Srbija
Foto: Reuters
1/10
18.08.2016.
u 08:43

"Prvo poluvrijeme odigrali smo onako kako smo željeli, a nakon odmora kao da je izašla neka druga momčad iz svlačionice"

Hrvatski košarkaši noćas su nakon dramatične utakmice izgubili od Srbije s 83:86 (19:20, 19:13, 14:34, 31:20). Dario Šarić je odigrao poprilično lošu utakmicu i sebe je naveo kao glavnog krivca za poraz. 

– Ne znam što reći, opet smo izgubili, a ja sam igrao ko zadnja p... Nisam dobro ušao u utakmici, a poslije sam, kada sam vidio da me ofenzivno ne ide, pokušao suigračima pomoći barem u obrani. Iznenađen sam, mislim da cijeli turnir nisam odigrao ni blizu onome što mogu – kazao je Šarić.

– Odlučila je treća četvrtina u kojoj smo se brzo raspali i to bez razloga. Njihov Bogdanović se razigrao i utakmica nam je izmakla iz ruku, mada smo se vratili na kraju, kada opet nisu ušle ključne trice. Ja sam imao tri prekršaja na poluvremenu, pitajte izbornika zašto smo igrali bez playa. Ovaj poraz neće tako brzo proći – kazao je kapetan Roko Leni Ukić, dok je Bojan Bogdanović ključnom za poraz okrivio treću četvrtinu. 

– Prvo poluvrijeme odigrali smo onako kako smo željeli, a nakon odmora kao da je izašla neka druga momčad iz svlačionice. Ta treća četvrtina nas je ubila i presudila, oni su nas odjednom razbili presingom i protunapadima. Nije bila stvar nikakvog umora. Ne zamjeram nikome ništa, ni ja nisam bio dobar. Više bih volio da nisam postigao ni koša na cijelom turniru, a da smo se plasirali u polufinale. S Australijom bi imali šanse za veliko finale – kazao je Bogdanović. 

>>Aco Petrović: Crna rupa i dvije sudačke odluke na našu štetu presudile su susret

>>Hrvatski košarkaši ispali nakon drame: Protiv Srbije nadoknadili minus 14, ali dalje nije išlo...

Komentara 20

AO
admini_obrišite_si_mami
08:49 18.08.2016.

biće bolje!

IH
iron.hide.54966
08:52 18.08.2016.

Glavu gore, borili ste se i niste bili bez izgleda, vratili ste košaricu navsportsku kartu.

MI
_Mini_
08:53 18.08.2016.

Šariću jesi, igrao si tako kako si rekao, ali što je, tu je. Glavu gore, što je bilo ostaviti iza sebe i krenuti u nove pobjede!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije