Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CENTAR SVIJETA

Sandra Perković poslala emotivnu poruku senzacionalnoj Sari Kolak

Sara Kolak
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.08.2016.
u 10:16

"Ludbreg više nije centar svijeta, Sara Kolak je centar svijeta. Moje malo zlato, moja olimpijska pobjednica", napisala je Sandra na Twitteru

Sara Kolak sinoć je senzacionalno osvojila zlatnu medalju u bacanju koplja na Olimpijskim igrama u Riju. Našoj mladoj Ludbrežanki na društvenim mrežama čestitala je i Sandra Perković.

"Ludbreg više nije centar svijeta, Sara Kolak je centar svijeta. Moje malo zlato, moja olimpijska pobjednica", napisala je Sandra na Twitteru.

Sara je snažno povezana sa Sandrom Perković koja joj je u Riju radila frizuru.

– Jedna je Sandra Perković, ona je kraljica hrvatskog i svjetskog sporta, ja moram još puno raditi. Još to ne osjećam, ali i ja sam napravila veliku stvar. Međutim, Sandra je samo jedna. Ja sam Sara – rekla je Kolak nakon zlatne medalje.

>> Sara u suzama: Mama, tata, zlato dolazi doma! Jedva čekam hrvatsku himnu!

Komentara 10

AO
ante.oreskovic75
10:58 19.08.2016.

Malo zlato postalo je veliko uz veliku Sandru.Hvala vam uz vas Hrvatska nije mala.!

DU
Deleted user
11:13 19.08.2016.

Cure, hvala vam za ove divne trenutke!!! Najbolje ste!!!

LI
Lisabon
13:34 19.08.2016.

U ovoj nasoj maloj zemljici,jedino sport ima rezultate koji zavrijedjuju paznju.Nogomet,koji stalno sudjeluje na evropskim i svjetskim prvenstvima i ligu u kojoj ce polovica sudionika dogodine igrati u evropskim kupovima,.Rukomet u kojem smo stalno u svjetskom vrhu,a RK Zagreb igra stalno zavrsnicu LP,omalovazavamo savez i ljude koji to vode,Kosarku koju smo vratili na svjetsku pozornicu,a krenuli od pozivnice za kvalifikacijski turnir.KK Cedevitu(Cibonu koju smo htijeli ugasiti ,a evropski je velikan) koja vec nekoliko godina igra Evropsku LP,Vaterpolo gdije osim reprezentacije imamo 3 svjetske momcadi,evropske prvake i da ne nabrajam.Sve to mi nazivamo mocvarama ,praonicama novaca,utajivacima poreza,lopovima,kriminalcima i slicno.Uvjeti u kojim treniraju nasi atleticari su sramota za ovu zemlju.Kao nema za to novaca!!!!!Jedrenje?Pa tu nismo kunu ulozili.Veslanje?Nema novaca za pripreme.Boks?Ni neznamo da kod nas raste olimpijska medalja.Ali ima se novaca za trosenje kad politicari idu u Opatiju u drzavnu vilu,ima se kad se helikopterom leti na Krk,kad se 1.klasom leti u New York da bi se sramotili gurajuci jednu politicarku na celo UNa,kad se ljetuje na Brijunima za 7 kuna ,a ostalo se subvencionira,ma da ne nabrajam vise.Ova djevojka iz Ludbrega je svjetsko cudo,sportasica koja vraca vjeru u olimpijski san,koja je prakticki iz nicega ,odricanjem i zalaganjem dosla na krov svijeta. Politicari i kvazi ministri sporta (koji o sportu pojma nemaju,kao npr "dizac tegova iz Rijeke)sutra ce se slikati s nasim sportasima,a prekosutra opet pricati o mocvarama,pranju love i sl.Sramota za sve nas.Nasim sportskim herojima naklon do poda i svaka cast za ove uspjehe ,jer to nas cini ponosnima sta smo hrvati,kad nam vise ni branitelji ne predstavljaju svetinju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije