Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prilika za uzvrat

Ponovno žestoki okršaj: Hrvatska će se boriti za zlato protiv Srbije

Hrvatska - Crna Gora
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
18.08.2016.
u 23:17

Odlični nastupi Hrvatske protiv Brazila i spomenute Crne Gore razlog su za optimizam i vjeru kako naši reprezentativci mogu do zlata protiv snažnog supranika koji nam je u posljednjim okršajima nanio neke neugodne poraze.

Hrvatski vaterpolisti u subotnjem finalu branit će zlatnu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Londonu. Ovog puta, u Riju, suparnik će im biti Srbija.

Izabranici Ivice Tucka danas su u polufinalu uvjerljivo nadjačali Crnu Goru (12:8), a potom je Srbija pobijedila Italiju (10:8) te spriječila reprizu londonskog finala.

Odlični nastupi Hrvatske protiv Brazila i spomenute Crne Gore razlog su za optimizam i vjeru kako naši reprezentativci mogu do zlata protiv snažnog supranika koji nam je u posljednjim okršajima nanio neke neugodne poraze.

Tako je Srbija u siječnju ove godine kao domaćin Europskog prvenstva slavila u prvom kolu sa 13:6, a prošle godine u finalu Svjetskog prvenstva u Kazanju sa 11:4.

Spomenimo i kako se prije nekoliko dana velika prašina podigla nakon kontroverznog poraza Hrvatske od Francuske u skupini kojim su dupini izbjegli oglede sa Srbijom sve do finala. 

Subota će dakle biti dan D i najbolje vrijeme za uzvrat velikim rivalima.

>>Hrvatska potopila i Crnu Goru, sada slijedi borba za zlato!

>>'Ova ekipa ima sjajnu vibru, svejedno je tko će nam biti suparnik u finalu'

Komentara 146

DU
Deleted user
00:01 19.08.2016.

Treba se biti velik i u porazu i u pobjedi, ne vidim razloga zašto se ne bi oslušala bilo čija himna niti zašto bi se napuštalo postolje i slično kao ni potrebe za nekim incidentima. Na što bi to sličilo kad bi svi glumili neke uvrijeđene frajle, za takve nije sport niti ikakvo natjecanje, a takvi( ako ih i ima) su u manjini. Sport je sport,kome je do politike neka se bavi njome.

Avatar the_tormentor
the_tormentor
23:22 18.08.2016.

Opet ce biti prekinuta na hrt-u dodela medalja.hahahahahahaha

KU
kudadalje
00:48 19.08.2016.

Prvo cetitke nasim komsijama na ulasku u finale. I Hrvatima i Srbima. Srbija je, rekli bi strucnjaci, jaca od Hrvatske u vaterpolu, kosarci, odbojci i ne samo od Hrvatske nego i od gotovo svih ostalih, Hrvatska je jaca, slozili bi se ti isti sportski znalci, od Srbije u nogometu, rukometu, skijanju i ne samo od Srbije nego i od vecine ostalih nacija. Slovenija je rukometna i nogometna i skijaska nacija, moze pobediti u tim sportovima gotovo svakoga. Ne treba zaboraviti ni BiH koja ima takodje sjajne sportiste. Crna Gora je malena drzava koja ima takodje sportase velikoga srca. Niti moja domovina se nema cega sramiti. Sta vam to govori? Da smo svi skupa zaista posebni i da se moramo time ponositi. Nema mesta uvredama niti ponizavanju, jer je na tako malom prostoru rodilo puno velikih sportasa (pa i najvecih na svetu) kao sto su Novak Djokovic, Drazen Petrovic, Edin Dzeko i da ne nabrajam. Zato pruzimo ruku jedni drugima, sportski podnesimo poraz, ali i pobedu, jer samo tako cemo i ostati VELIKI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije