Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Tucak:

'Ova ekipa ima sjajnu vibru, svejedno je tko će nam biti suparnik u finalu'

Ivica Tucak
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.08.2016.
u 19:08

Naplatili smo sve one silne izostanke, otkaze, ozljede i suspenzije koje su nas pratile u zadnje četiri godine, kaže Tucak

– Kad sam prije četiri godine u Šibeniku upoznao momke, osjetio sam da ova ekipa ima sjajnu vibraciju i eto sada potvrde, plasmana u olimpijsko finale – kazao je nakon 12-8 pobjede vaterpolista nad Crnom Gorom u polufinalu izbornik Ivica Tucak

– Naplatili smo sve one silne izostanke, otkaze, ozljede i suspenzije koje su nas pratile u zadnje četiri godine. Ponosan sam na sve što smo učinili i sada nam preostaje onaj zadnji korak ka zlatu. Mislim da je ova ekipa jako dobro složena, stvarno dišemo zajednički, a najbolje o tome govori kako je sportski kapetan Pavić prihvatio da ga zamijeni Bijač – kazao je Tucak, koji je dodao da će finale biti iznimno teško. 

– Sasvim je svejedno Srbija ili Italija jer se radi o odličnim ekipama. Na nama je da sada malo proslavimo, a onda se pripremimo za najvažniju utakmicu ove generacije – zaključio je Tucak. 

Finale je u subotu u 22.50 sati.

>>UŽIVO Hrvatska potopila i Crnu Goru, sada slijedi borba za zlato!

>>Rudić: Bijač je najbolji golman na turniru

Komentara 3

DU
Deleted user
22:21 18.08.2016.

Srbija je puno bolja i to se vidi s aviona. Pritisak je na njima i sve osim srpska pobjeda s najmanje tri razlike je velika senzacija. Srebro je nase ali sansu za zlato je manje od 5%.

KK
kkCz
21:52 18.08.2016.

Svejedno ti je,a?!Hahahaha

IL
ilicavram
23:07 18.08.2016.

prc prc pa podvlaka, opet na Srbiju samo ovaj put niposto ne silaziti sa postolja....ipak imacemo medalju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije