Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLET SKUPINE

Hrvatska osigurala četvrtfinale, a Argentinci strahuju da ćemo namjestiti utakmicu s Litvom!

Hrvatska - Nigerija
Foto: Reuters
1/7
15.08.2016.
u 21:25

Hrvatska može završiti na svakom od prva četiri mjesta u skupini. Prvo mjesto vodi na Srbiju, drugo na Francusku, treće na Australiju, a četvrto na SAD.

Hrvatska košarkaška reprezentacija osigurala je četvrtinale Olimpijskih igra u Rio de Janeiru, bez obzira na ishod večerašnje utakmice s Litvom (3.30 sati). Hrvatskoj je na ruku išla pobjeda Brazila protiv Nigerije 86:69.

Hrvatska može završiti na svakom od prva četiri mjesta u skupini. Prvo mjesto vodi na Srbiju, drugo na Francusku, treće na Australiju, a četvrto na SAD.

A za to vrijeme Argentici strahuju od dogovora između Hrvatske i Litve. Naime, ako Španjolska večeras svlada Argentinu, mi i Litavci odlučujemo o vlastitom plasmanu.

Argentici smatraju da bi Hrvatska i Litva mogli dogovoriti našu pobjedu što bi značilo da do finala izbjegavamo SAD, a Argentina bi išla na Amerikance.

- Naš savez radi sve što može da upozorimo nadzorna tijela o mogućem namještanju. Argentina uvijek igra maksimalno i na pobjedu. Nikada ne kalkuliramo i ponosni smo na to  - poručio je predsjednik Argentinskog košarkaškog saveza Federico Susbielles.

>> Aco Petrović: Više nema kalkuliranja, protiv Litve moramo punom snagom

Komentara 28

DU
Deleted user
21:39 15.08.2016.

Je, i sad mi ne bi smjeli pobijediti Litvu. Nek oni pobjede Španjolsku kao i mi pa će im biti svejedno. Samo onda će se Španjolska žaliti da smo namjestili da oni ispadnu. Objektivno, po formi i kvaliteti bi trebala Španjolska dobiti Argentinu, a Litva nas. Tada bi bili svi sretni osim nas.

DU
Deleted user
21:40 15.08.2016.

Ako i namjestimo, a ne vidim razloga zašto ne bismo, kako će to netko dokazati?

DU
Deleted user
21:50 15.08.2016.

Da , oni bi sigurno svjesno išli na amere..svašta..i tko to proziva - Argentina !? Pa oni su poznati po far play-u !! Mi bi trebali odigrat tako "pošteno" da idemo mi na amere a ne oni !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije