Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari znanci

Evo protiv koga će u polufinalu igrati Hrvatska ako pobijedi Poljsku

Danska - Slovenija
Reuters/Pixsell
17.08.2016.
u 23:43

Danci su se plasirali u polufinale uvjerljivom pobjedom protiv Slovenije.

Rukometaši Danske plasirali su se u polufinale olimpijskog turnira u Rio de Janeiru uvjerljivom 37-30 (16-13) pobjedom protiv Slovenije u četvrtfinalu.

Danci su tijekom čitavog susreta bili u prednosti iako su Slovenci većinom prvog poluvremena držali priključak. Ipak, na odmor se otišlo s tri gola razlike za Dansku da bi u nastavku uslijedio raspad slovenske igre. Danska je odjurila na devet golova prednosti (26-17) sredinom drugog poluvremena i utakmica je bila zaključena.

Lasse Svan i Mikkel Hansen su sa po osam golova predvodili Dansku dok su Blaž Jarc i Marko Bezjak postigli po šest golova za Sloveniju.

Danska će u polufinalu u petak igrati protiv boljeg iz ogleda Hrvatska - Poljska koji je na programu od 1.30 sati iza ponoći. Hrvatska i Danska već su se susrele u Riju u skupini i Hrvatska je slavila sa 27-24.

Ranije su plasman u polufinale osigurali branitelji naslova Francuzi koji su sa 34-27 svladali domaćine Brazilce, te europski prvaci Nijemci koji su sa 34-22 pobijedili svjetskog doprvaka Katar.

>>Nijemci potopili Katarce! U polufinalu idu na Francuze koji su izbacili domaćina

>>Štrlek: Babić će znati sve akcije Dušebajeva

Komentara 5

DU
Deleted user
23:51 17.08.2016.

mi slovenci ni u jednom sportu nismo dobri ak unutra ne stavimo bosance

DU
Deleted user
03:42 18.08.2016.

e necemo..

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:03 18.08.2016.

Prorocansko novinarstvo vecernjeg lista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije