Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJA VRAJIĆ:

Brazilci su nam uz stazu vikali 'Modrić, Modrić'...

Marija Vrajić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
16.08.2016.
u 08:10

– Uzvikivali su i Modrićevo ime, i to nekoliko puta. Ipak je Brazil zemlja nogometa. Znaju valjda sve svjetske nogometaše pa tako i novog kapetana naše reprezentacije – istaknula je Marija Vrajić

Marija Vrajić (39) i Matea Matošević (27) "preživjele" maraton na 30 stupnjeva. Bila je to spektakularna utrka.

– Kada sam vidjela sve te cure na startu, helikoptere u zraku, sjajnu atmosferu uz stazu, sve me je to ponijelo pa sam krenula brže nego što sam trebala. Naravno da taj tempo nije bio za mene pa sam u jednom trenutku pomislila i na odustajanje – rekla je Marija.

Naše maratonke odlučile su da neće trčati zajedno pa su se brzo razdvojile.

– Nema smisla da jedna drugu “štopamo”. Dogovorile smo se da svaka trči svoju utrku pa na kraju što ispadne – istaknula je Marija.

Matea je na kraju osvojila 104. mjesto (2:50.00), dok je Marija završila maraton na 119. mjestu (2:59.24).

– Dobro je, nisam zadnja. Dosta je cura odustalo, a na startu nas je bilo 157, od kojih je većina imala puno bolje prijavljene rezultate od mene – istaknula je Marija.

U jednom trenutku trčali ste uz čuvenu plažu Copacabanu.

– Nisam uopće primijetila plažu. Čula sam brazilske navijače koji su uz stazu vikali “Croatia, Croatia” vidjevši me u hrvatskom dresu. Uzvikivali su i Modrićevo ime, i to nekoliko puta. Ipak je Brazil zemlja nogometa. Znaju valjda sve svjetske nogometaše pa tako i novog kapetana naše reprezentacije – istaknula je Marija.

Kako je u olimpijskom selu?

– Odlično, sve radi od 0 do 24 sata, baš kao u nekom gradu. Nigdje nema gužvi, ni na što se ne mora čekati. Znamo se navečer okupiti u jednoj velikoj sobi i ondje gledati utakmice i navijati. Drago mi je da sam osobno upoznala Marina Čilića. On mi je jedan od najdražih sportaša – kaže Marija Vrajić i dodaje da bi rado otišla gledati neke druge sportske događaje, da bi željela otići i na neke izlete, ali preporučeno im je da baš i ne napuštaju olimpijsko selo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije