Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aco je presretan

Šarić: Utakmica sa Srbijom nikad nije obična, možemo ih dobiti!

Košarka, Hrvatska - Litva
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.08.2016.
u 05:20

– Nije bilo najbolje na početku, ali pokazali smo karakter koji nismo imali protiv Nigerije. Zasluženo smo pobijedili odličnu ekipu, kazao je Dario Šarić

Hrvatski košarkaši pobjedom nad Litvom 90:81 osvojili su prvo mjesto u skupini B košarkaškog turnira i u četvrtfinalu će igrati protiv Srbije. Litva je na počeku vodila, ali naši su onda preuzeli konce igre u svoje ruke i sjajno do kraja kontrolirali susret.

– Nije bilo najbolje na početku, ali pokazali smo karakter koji nismo imali protiv Nigerije. Zasluženo smo pobijedili odličnu ekipu – kazao je Dario Šarić.

Utakmica protiv Srbije?

– To nije obična utakmica, čak ni kad je prijateljska. Nadam se da ćemo igrati kao i danas, njih možemo dobiti i nadam se pobjedi.

Izbornik Aco Petrović bio je jako sretan.

– Pobijedili smo u posljednjih 35 dana sve osvajače odličja s prošlog velikog natjecanja, odigrali smo večeras odličnu utakmicu, prezadovoljan sam. Veselimo se utakmici sa Srbijom, odavno nismo bili tako blizu zoni medalja kao na ovom turniru. Moramo se dobro pripremiti.

Slijedi susret sa Srbijom.

– Predobro se znamo, mislim da su oni navijali za Litvu jer im je to lakši izbor nego Hrvatska. Mi smo već dva mjeseca zapeti kao puške, bit ćemo pravi – zaključio je izbornik.

>>Hrvatski košarkaši pobijedili Litvu i osvojili skupinu, u četvrtfinalu protiv Srbije

Komentara 16

TH
Thunderstrike
05:32 16.08.2016.

Želim fair play igru, bez ubacivanja politike u sport. Pošto sam Srbin navijam za Srbiju, ali srećno oboma i bolji neka pobedi! Nemojte samo mržnju i politiku u ovo, pa zar vam nije malo toga, važi i za Hrvate i Srbe.

Avatar EU Srbin
EU Srbin
06:30 16.08.2016.

vidi Ace. to je onaj koji je svojevremeno izjavio da nikada nije izgubio od Srba

ZI
zico
09:04 16.08.2016.

bar niste ko p.... u vaterpolu pustili da izbjegnete srbiju....samo jako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije