Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nahvalio i Bogdanovića

Izbornik Srbije: Hrvatska je iskusna i pametna momčad, odigrala je jako dobar turnir

Aleksandar Đorđević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
18.08.2016.
u 09:10

– Bilo je tenzija i nervoze sa svih strana. Ovo nije obična utakmica jer su susreti Hrvatske i Srbije uvijek nešto više od samog plasmana dalje

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je noćas od Srbije s 83:86 i tako ispala u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Naši košarkaši odigrali su odlično prvo poluvrijeme i na odmor otišli sa šest koševa viška, ali onda se početkom nastavka dogodio neobjašnjivi pad pa su Srbi treću četvrtinu dobili s nevjerojatnih 20 razlike.

– Bilo je tenzija i nervoze sa svih strana. Ovo nije obična utakmica jer su susreti Hrvatske i Srbije uvijek nešto više od samog plasmana dalje. Zbog toga smo mi jako nervozno ušli u susret, ali smo u nastavku uspjeli sve okrenuti i zaigrati našu prepoznatljivu igru – rekao je izbornik Srbije Aleksandar Đorđević pa nastavio:

– Počeli smo igrati odličnu obranu, posebno Marković koji je čuvao Bogdanovića. Bojan nam je u prvom poluvremenu zadao puno problema i nitko drugi nije uspio s njime izaći na kraj. On je sjajno odigrao ovaj turnir, dominirao je u njihovoj grupi. To je igrač koji je iznimno napredovao u posljednje dvije-tri godine. Hrvatska ima iskusnu i pametnu momčad, igraju na dobar način i odigrali su jako dobar turnir. Sigurno je to bilo na entuzijazmu neočekivanog plasmana na OI.

>>Aco Petrović: Crna rupa i dvije sudačke odluke na našu štetu presudile su susret

>>Šarić svalio krivnju na sebe: Igrao sam kao zadnja pi***!

Komentara 21

NI
Nijeprekratak
13:26 18.08.2016.

Od kada su 1995 u Atini pobegli sa postolja da ne bi morali da čestitaju šampionima i da ne slušaju "Hej Sloveni", otada ih bije maler i na pobedničko postolje se nikada više nisu vratili.

BU
Bubalamala
10:52 18.08.2016.

U pravu je trener,utakmica je mogla zavrsiti i drugim ishodom samo je trebalo malo vise samo kontrole.Nervozni pristup nekih pojedinaca pomogli su Srbiji u vaznom trenutku za konacan ishod!

VA
vanjozi
12:25 18.08.2016.

sacekajte i vaterpoliste nocas ,pa svi u jednom trosku u lipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije