Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VINODOLSKI Hotel Novi Resort, čiji je vlasnik između ostalih i Bruno Orešar, plijeni pažnju vrhunskom ponudom

Odmaralište za svjetsku elitu

sce-resort-txt.jpg
import
23.07.2006.
u 17:41

Sobe i apartmani za dvije do sedam osoba, vrhunski namješteni, novi kompleks bazena s jacuzzijima i raznim masažama, nekoliko barova, dječji grad, adrenalin park, igrališta za odbojku na pijesku, tenis, košarku, odbojku... sve to danas čini Novi Resort u Novom Vinodolskom, a to je tek manji dio svega što će kompleks sadržavati sljedeće sezone.

Dječji grad i wellnes
Gradit će se hotel s ostakljenim tunelima koji će voditi u okolne jedinice, novi dječji grad na četiri tisuće kvadrata, garaža za petsto automobila, wellnes centar na sedam tisuća kvadrata, amfiteatar, shopping zona s dućanima najpoznatijih svjetskih kreatora, velika polivalentna sportska dvorana s pomičnim krovom... priča Gordan Širola, arhitekt i, uz Brunu Orešara i Daria Kožula jedan od vlasnika. Bivše odmaralište Zagora već sada izgleda kao mjesto za elitni turizam, iako je realiziran tek manji dio od onoga što je zamišljeno. Sljedeće sezone, kad se napravi sve što je planirano, uistinu će dobiti mjesto kakvo je zamišljeno prvo odmaralište u Hrvatskoj za svjetsku elitu.

Pri uređenju se, dakako, pazilo na svaki detalj. Od vanjskog uređenja kojim dominira zelenilo, dojmljiva rasvjeta, apartmani u nizu (svaki s vlastitim vrtom), do unutrašnjeg, gdje se luksuz osjeća na svakom koraku.

Vile s bazenima
Kompleks ukupne površine 311.000 četvornih metara činit će objekti pet i pet plus zvjezdica, među kojima će biti i privatne vile. Svaka od njih imat će vlastiti bazen. Planira se i rušenje sadašnjih asfaltnih cesta unutar naselja, a prijevoz će biti isključivo internim vozilima rekao nam je Mile Pavlica, direktor naselja. Svi koji su se zatekli ovdje ove sezone slobodno mogu reći da im je upala sjekira u med, jer malo koji turistički kompleks može se pohvaliti takvom ponudom.


Slavni gosti

Hotel se može pohvaliti i podužom listom slavnih gostiju. Do sada su ovdje već boravili: Boris Becker, Diego Maradona, John McEnroe, Goran Ivanišević, Thomas Muster, Maksim Mrvica, Vanessa Mae, Tommy Lee, Zvonimir Boban, Davor Šuker... I svi se redom slažu da je upravo to mjesto kakvo je nedostajalo našoj obali.

Želite prijaviti greške?