Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA ZA PAMĆENJE

Njemačka sutkinja pokazala kako se treba ponašati prema huliganima

sudnica
DPA/PIXSELL
05.08.2015.
u 19:00

- Nisu htjeli odati ime trećeg napadača koji je bio s njima pa sam mislila da će ih ovo naučiti lekciju. Nisu pokazali da im je žao - objasnila je sutkinja.

Njemačka sutkinja Karin Jung napravila je nešto što će mnoge ponukati na slične poteze kako bi nasilnike naučili ponašanju. Naime, dvojici huligana koji navijaju za München 1860 odredila je kaznu kakva se inače ne daje, a optuženici su je prihvatili jer su željeli izbjeći zatvor.

Naime, njih dvojica, zajedno s još jednim nepoznatim počiniteljem, prošle godine su nakon utakmice s Bayernom dočekali navijača njemačkog prvaka i teško ga pretukli, zbog čega je završio u bolnici. Uz to, oteli su mu jaknu, dres i kapu.

Kako bi ih naučila lekciji, odredila je da svaki od njih mora otići u Bayernov fan shop i kupiti dres, šal i kapu te to odnijeti osobno navijaču kojeg su pretukli. U slučaju odbijanja čekao bi ih zatvor od 15 mjeseci.

- Nisu htjeli odati ime trećeg napadača koji je bio s njima pa sam mislila da će ih ovo naučiti lekciju. Nisu pokazali da im je žao - objasnila je sutkinja.

Sve skupa ih je koštalo oko oko 150 eura, ali nije to bilo sve, žrtvi napada su morali platiti još po 500 eura zbog boli i patnje.

>> Huligani napali izraelske nogometaše, jedva su izvukli živu glavu

Komentara 3

DH
dalibor.hren
19:59 05.08.2015.

Trebali su dobiti 45 mjeseci zatvora: po 15 za svakoga!

GP
gico.prase
20:25 05.08.2015.

Je ih kaznila , sad su gotovi

CA
canajrasim-
21:02 05.08.2015.

Premalo. Moramo se ugledati na Englesku , koja ima teske zatvorske i novcane kazne, dozivotnu zabranu dolaska na stadione, oduzimanje putovnica na 10 godina, itd Od najvecih huligana Europe postali su Englezeri mirne bubice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije