Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Šimunić je zaslužio oproštaj, dao nam je mnogo i želimo mu sreću

Josip Šimunić
Igor Kralj/PIXSELL
14.12.2014.
u 08:30

Wilson se vraća u Portugal već ove zime. Dobra odluka, nema smisla da zauzima mjesto nadarenom Marku Pjaci

Posljednju utakmicu u karijeri, Joe Šimunić ipak je odigrao u – Opatiji! Zbog bolnog koljena kapetan neće moći odigrati ni nekoliko oproštajnih minuta protiv Slavena Belupa (nedjelja, Maksimir, 15 sati)...

- Hvala Šimuniću, dao je velik doprinos našim uspjesima posljednjih godina. Uručit ćemo mu dar uoči utakmice i želim mu svu sreću – rekao je Mamić.

Među kandidatima za nastup neće biti ni Ibaneza, s kojim je ugovor sporazumno raskinut, oboljelog Andrijaševića, te "požutjelih" Brozovića i Pivarića, pa bi priliku na lijevom boku trebao dobiti juniorski reprezentativac Petar Mamić.

- Respektiramo Slaven, koji se preporodio dolaskom trenera Ante Čačića, ali želimo pobjedom okončati domaću jesen - rekao je Mamić, potvrdivši da će ostati na klupi:

- Iako to ne ovisi samo o meni, vjerujem da ću i na proljeće biti trener.

A igrački kadar? Hoće li biti još odlazaka?

- Planiramo zadržati ovu momčad i samo nas neka ponuda od deset i više milijuna "nečega" može poremetiti u tome. Dosad je bilo nekih ponuda, ali bile su neprihvatljive, da ne kažem smiješne...

Što će biti s Wilsonom?

- Vraća se u Portugal već ove zime, iako imamo opciju da ga zadržimo do ljeta – kaže trener.

I to je dobra odluka, zauzimao bi mjesto nadarenom Pjaci. Soudani ostaje do ljeta, ali Mamić na njega ne može računati u pripremnom razdoblju – već 2. siječnja, naime, Alžirac odlazi na pripreme s reprezentacijom za Afrički kup nacija.

U prodaji je kalendar hrvatskog prvaka za 2015. godinu, tematskog naziva "Dinamova budućnost". Glavne su zvijezde dvanaestorica dječaka između osam i deset godina, polaznici Dinamove omladinske škole. Na promociji su bili dječaci Luka Lukanić, Gabriel Rukavina i Moreno Živković, a kalendar se po cijeni od 40 kuna može kupiti od ponedjeljka preko Dinamovih povjerenika za članstvo, te na Dinamovu kiosku, kao i putem internetske prodaje.

>> Mamić se oprašta od Šimunića: Hvala mu, bio je vođa u svlačionici

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije