Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhunac karijere

Rakitić: Uživam u Barci, svaki dan naučim nešto novo od suigrača

Ivan Rakitić
UES/Pixsell
19.08.2014.
u 09:54

- To je samo dio mojih mogućnosti. Zna se koliko mogu i osjećam da imam još prostora za napredak tako da ću biti sve bolji kako će sezona odmicati

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je još jednu dobru utakmicu za Barcu. Nakon pobjede nad Leonom 6:0 pohvalio ga je trener, kao i španjolski mediji.

- To je samo dio mojih mogućnosti. Zna se koliko mogu i osjećam da imam još prostora za napredak tako da ću biti sve bolji kako će sezona odmicati, rekao je Rakitić pa nastavio:

- Uživao sam u debiju na Nou Campu, mislim da sam dobro odigrao pred svojom obitelji. Bilo je najbitnije da smo igrali na najvišoj razini, ritam je bio dobar. Općenito, naša ideja u igri.  Ipak, ima još nekih sitnih detalja na kojima treba dodatno raditi. Sve u svemu, siguran sam da su navijači otišli s osmjehom na licu.

Prvi put je imao priliku zaigrati utakmicu s Messijem i Neymarom.

- Svima je jednostavnije igrati kad su oni na travnjaku, to su dva vrhunska nogometaša. Uživam ovdje u Barceloni, svaki dan naučim nešto novo od suigrača.

>>Neymar, Messi i Munir razbili Leon, Rakitić donio novu dimenziju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije