Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO U POBJEDI

Perišić je nezaustavljiv! Pogledajte njegov novi gol za Inter

Ivan Perišić
Reuters/PIXSELL
14.01.2017.
u 23:20

Perišić je odradio cijeli susret, dok Marcelo Brozović nije nastupio zbog žutih kartona.

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić postigao je ključni pogodak za Inter koji je u susretu 20. kola talijanskog prvenstva na San Siru porazio Chievo 3:1.

Hrvatski reprezentativac je zabio pogodak za vodstvo 2:1 u 87. minuti. Bio je to njegov treći gol u zadnje dvije utakmice, te šesti ove sezone.

Premda je Inter u prvom poluvremenu imao nekoliko sjajnih prilika, gosti su poveli u 34. minuti golom Sergija Pellissiera. Domaćin je u 69. minuti uspio izjednačiti preko Maura Icardija, a potom je Perišić tri minute prije kraja prelomio utakmicu postigavši pogodak nakon sjajnog prodora. Konačnih 3:1 postavio je Eder u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Perišić je odradio cijeli susret, dok Marcelo Brozović nije nastupio zbog žutih kartona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije