Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ KRAMARIĆ:

Ovdje mi se sviđa sve, želim dugo ostati u Leicester Cityju

Andrej Kramarić
Leicester City
21.01.2015.
u 19:14

- Imam dosta sampouzdanja da ću i ovdje postizati pogotke, iako sam svjestan da je Premier liga neusporedivo zahtjevnija - kaže Kramarić.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić u intervjuu BBC otkrio je razloga odlaska u Leicester City ispred Chelseaja, ali i objasnio koji su mu dugoročni ciljevi.

- Chelsea je sada najjača momčad u Premier ligi, no odabrao sam Leicester jer osjećam nešto dobro ovdje. Sviđaju mi se ovdašnji navijači, stadion, osjećam podršku. Ovdje ću sigurno imati više prilike za igru nego u Chelseaju te namjeravam dugo ostati u Premier ligi - rekao je Kramarić i nastavio:

- S druge strane, bila je hrabra odluka doći u posljednjeplasiranu momčad Premier lige, ali ja sam želio doći ovdje i igrati. Tu su najbolji svjetski nogometaši koje sam prije samo dva mjeseca mogao jedino gledati na televiziji, a sada sam s njima na terenu.

Ne bježi od odgovornosti i očekivanja navijača, uprave kluba i trenera, a siguran je da će sva očekivanja ispuniti.

- Imam dosta sampouzdanja da ću i ovdje postizati pogotke, iako sam svjestan da je Premier liga neusporedivo zahtjevnija. Nadam se da ću uspjeti pomoći svojim suigračima i klubu, te da ćemo ostati u Premier ligi - tvrdi Kramarić te se osvrnuo na debi protiv Stoke Cityja:

- Bio je to jedan od najuzbudljivijih trenutaka u mom životu. Bio sam potpuno fokusiran na igru, na loptu, pa nisam mogao čuti skandiranja navijača. Ali nadam se da ću u sljedećim dvobojima mnogo puta slaviti pogotke ovdje te da ću ostati što duže.

>> Evo što Krama kaže o prvim danima na Otoku, nedosuđenom penalu te da li ga prepoznaju

Komentara 6

Avatar nula
nula
20:46 21.01.2015.

Krama , ne izlazi iz teretane , trebat ce ti .

BO
bojnik
19:27 21.01.2015.

Krama, a kaj ak Lester ispadne z lige? Kolko bus onda ostal?

BI
bigstar
20:57 21.01.2015.

nek mu je sa srećom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije