Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Otac Sead i posebno stric Safet bili su virtuozi, Tino nastavlja taj fini igrački gen

10.08.2014., Stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 04. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Slavlje nakon drugog gola, Sandro Gotal, Tin Sven Susic.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
30.09.2014.
u 21:48

Tin Sušić uz Andreja Kramarića jedan je od atraktivnijih igrača u HNL-u.

Tako je malo potrebno za sreću, pobjeda u Puli nad Istrom odmah je pokrenula val optimizma.

– A sad Rijeka. Pobjeda i evo nas na šest bodova. Ima još puno utakmica – kaže nam u ponedjeljak ujutro jedan od onih optimističnih navijača Hajduka.

Sjajan osjećaj za igru

Drugi je, pak, zavrtio glavom, nekako nije siguran što od ovog Hajduka može očekivati. I u pravu je, svaka utakmica nudi neizvjesnost ishoda. Ali, nudi i aktivan, napadački nastrojen Hajduk. Ima kod Igora Tudora svega, ali sigurno je da od svog stila, ideje nogometa, neće odustati. Nekako nam je njegova izjava nakon pobjede nad Istrom, ono kada je rekao da je to bila najgora igra Hajduka u posljednje vrijeme, zazvučala kao nekakva šala. Ili kao poruka svima koji su mu zbrajali negativan niz bez pobjede od 16. kolovoza. Gle čuda, Hajduk je imao igru i gubio, a kad je nije imao, onda je stigla pobjeda. Recept za budućnost je jasan. Jer, bez pobjeda nema ni posla, to valjda zna trener bijelih.

Može tu Tudorovu izjavu netko shvatiti i kao sprdačinu, baš kao što se isto tako može protumačiti izjava Zorana Mamića da se igrači Lokomotive bacaju na glavu kad igraju protiv Dinama.

Ili ona Tomislava Ivkovića, koji je reportera koji ga je upitao zašto je naredio svom igraču da zaradi treći žuti karton nazvao bezobraznim. Čudni neki ljudi na klupama. Valjda to tako ide s poslom, kad sjedneš na klupu, "malo te prebaci" ta nedodirljivost. Sve do jednog trenutka...

No, vratimo se važnom Hajdukovu trenutku i rušenju "crne mačke". Tri godine bijeli nisu mogli do pobjede. U Puli je prekinuta serija bez pobjede u ligi od 16. kolovoza. I sve to na krilima senzacionalnog Tina Sušića. Taj vodeći gol u Puli ono je što nedostaje na našim travnjacima, serija driblinga, odlično odmjeren udarac. Nije to bilo slučajno, istu situaciju ponovio je još dva puta, jednom je Brkić obranio, drugi je put zaustavljen prekršajem. Briljantni veznjak još je jednom izbacio nogometni gen obitelji Sušić.

Šutio, trpio, radio

Još donedavno bio je Safetov nećak kojeg stric-izbornik bezočno gura u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Nepotizam je bio najblaži izraz koji je korišten u obračunima sa Sušićima. A Tino je šutio, trpio, radio... I sada se smije kritičarima, igra nogomet iz snova. Uz Andreja Kramarića trenutačno je najatraktivniji igrač lige.

>> Hajduk i Rijeka igrat će u nedjelju u Zadru

Komentara 4

PA
Pathfinder60
22:16 30.09.2014.

Da bi se usporedivao sa Safetom, mali jos treba da pojede ne jedan vagon palente, nego citavi vlak.

MO
moslavina9954
23:59 30.09.2014.

Nikada ali baš nikada neće biti ni blizu Safetu,a ni Seadu po virtuoznosti.Sead nije imao profesionalnosti i zato nije imao šanse uspjeti,a bio je i nedisciplinirani fakin.

FI
fijaker
09:13 01.10.2014.

Igrački gen. A sin automehaničara ima automehaničarski gen. A Ozren ima gen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije