Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Navijači Liverpoola izabrali Lovrena za igrača mjeseca!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.01.2016.
u 21:48

- Sjajno je dobiti nagradu, ali momčad je ipak najvažnija. Pokušao sam dati sve od sebe na travnjaku i drago mi je što su navijači glasovali za mene. Moram nastaviti ovako, nadam se da ću uskoro ponovno na travnjak - rekao je Lovren.

Navijači Liverpoola izabrali su Dejana Lovrena najboljeg klupskog igrača u prosincu.

- Sjajno je dobiti nagradu, ali momčad je ipak najvažnija. Pokušao sam dati sve od sebe na travnjaku i drago mi je što su navijači glasovali za mene. Moram nastaviti ovako, nadam se da ću uskoro ponovno na travnjak - rekao je Lovren za klupsku stranicu.

Lovren je u prosincu odigrao šest od sedam utakmica za Liverpool koji je u tom periodu tri puta odigrao bez primljenoga gola. Nakon toga se ozlijedio pa je trenutno izvan stroja.

- Moje se tijelo oporavlja jako brzo. Znam što trener očekuje od mene i od momčadi, i dajem sve od sebe. Samo trebam nastaviti i nadam se da ću uskoro biti na terenu.

Prokomentirao je i rad s novim trenerom Jurgenom Kloppom.

- Sjajno je raditi s novim trenerom,pružio mi je puno povjerenja. Mislim da je to najveći razlog zašto sam u ovako dobroj formi. Želim nastaviti ovako i pokazati svima da sam dobar igrač i da zaslužujem biti ovdje.

>> Dejan Lovren se u momčad vraća za desetak dana

Komentara 2

UM
umnjak
22:03 14.01.2016.

Cestitke Dejane!

HH
helgin@hogar
22:11 14.01.2016.

dokaz da su navijaci volovi! pa oni su ga najvise sprdali negdje prije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije