Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac prijavio Vučevića

Brbić nezadovoljan suđenjem: Pitam se ima li ovo više smisla...

Brbić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
05.12.2015.
u 19:28

– Čemu pisati žalbe kad se na njih nitko ne osvrće, ali jednostavno nije pošteno, ovo je sport i pitam se ima li više smisla – govorio je Brbić

Tko o čemu, a predsjednik Hajduka o suđenju. I to nakon utakmice koja doista ne bi trebala imati repova, sudac je svoje odradio kako treba. Možda je pogriješio kod jednog ili dva kartona Hajduka, možda je oštetio i Dinamo kad nije pustio prednost plavima već zaustavio igru, ali posao je odradio dobro, bez obzira na Brbićeve riječi:

Sudac prijavio Vučevića

- Moram reći ono što mi je na srcu, derbi je bio kvalitetan, ali sudac svoj posao nije odradio dobro. Pola kartona koje je podijelio Hajduku bilo je nepotrebno, trebalo bi pogledati sve ste detalje koje su utjecale na utakmicu. Čemu pisati žalbe kad se na njih nitko ne osvrće, ali jednostavno nije pošteno, ovo je sport i pitam se ima li više smisla – govorio je Brbić umjesto da je pohvalio svoju momčad za dobru predstavu.

A sudac je prijavio sportskog direktora Gorana Vučević zbog vrijeđanja pri izlasku s terena.

>> Mamić: Hajduk je odigrao jako dobro; Burić: Nogomet je nekad surov

Komentara 66

Avatar peet
peet
20:27 05.12.2015.

Karma.... uzivali ste u dinamovom porazu od grka..... Eto danas Vam se vratilo... uzivajte i danas.... p.s nikad losiji dinamo i nikad bolji hajduk na maximiru

Avatar nas15
nas15
21:43 05.12.2015.

Ako jednom Mamić strada od nekog balavca, bu.ale neke. Prijaviti ću Styriu jer je za administratora na forumu stavila tipa koji je na nasilje poticao ili svjesno dopuštao orjunašima da manipuliraju i na nasilje pozivaju. Ne znam tko je kamočedo SmrtMamicu, TorcidaZagreb12, Rodjo_citluk i DerSpiegel, ali zbog vremena koje provodi na forumu, ne brisanja komentara, uvjeren sam da je vaš djelatnik.

JU
jureknez26
20:06 05.12.2015.

koja ste vi tuga boze sacuvaj ko vas god pobjedi suci krivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije