Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla i potvrda

Mandžukić stigao u Torino i postao novi igrač Juventusa: "Dobrodošao"

Mario Mandžukić
Foto: Twitter
1/2
21.06.2015.
u 21:50

"Mandžukić je upravo stigao u Torino! Dobrodošao!", stoji na Twitteru Juventusa.

Mario Mandžukić završio je svoju karijeru u madridskom Atleticu i kreće prema novom izazovu. Već danima se piše kako bi hrvatski reprezentativac trebao potpisati za Juventus, a večeras je stigla i službena potvrda. Mandžo je poslijepodne krenuo na put za Italiju i u pratnji agenta večeras stigao u Torino.

"Mandžukić je upravo stigao u Torino! Dobrodošao!", stoji na Twitteru Juventusa.

U ponedjeljak je na rasporedu liječnički pregled, a zatim će Mandžukić potpisati ugovor s Juventusom, nakon čega će vijest biti objavljena na stranici europskog doprvaka.  Atletico je pristao na 18 milijuna eura plus bonuse, a Mario bi godišnje trebao zarađivati oko 4 milijuna eura.

Hrvatskom napadaču ovo je sedmi klub u profesionalnoj karijeri, prvo je igrao za Marsoniju pa za Zagreb iz kojega je otišao u Dinamo. U inozemstvo se zaputio preko Wolfsburga, nakon toga igrao je za Bayern i Atletico. Sada će, eto, okušati sreću u trećoj od liga petica...

A taj posao označio je da Atletico mora u potragu za Mandžinom zamjenom, a to mu je uspjelo. Argentinac Luciano Darío Vietto, koji je prošlu sezonu proveo u Villarrealu, novi je igrač madridskog kluba.

- Taktički je jako pametan igrač, a ja bih rekao da je jako sličan Davidu Villi. Možda ne zabija toliko golova, ali puno radi za momčad. On je entuzijastičan igrač i nadam se da ćemo s njim napraviti velike stvari, rekao je Diego Simeone, ali čini se kako tu nije kraj. Prema izvještajima iz španjolske, Atletico je jako blizu dovođenja kolumpijske zvijezde Jacksona Martineza. On se spominjao u kontekstu Milana, ali čini se da će im ga Simeone ukrasti u posljednji trenutak. Marca tvrdi da će aktivirati njegovu odštetnu klauzulu (ona iznosi 35 milijuna eura) i da će taj transfer biti drugi najveći u povijesti kluba.

>>Navijači Juventusa oduševljeni, evo što im je Mario poručio!

>>Nitko kao Mario Mandžukić, pa ni Luka Modrić!

>>Mario Mandžukić nije jedini, Juventus dovodi još jednog Hrvata

Komentara 15

HA
hajduk1966
14:21 21.06.2015.

Mislim da ce Atletico pasti iducu sezonu,ne samo zbog Mandze,nego se prodaju i Miranda,Arda Turan,proslu godinu su prodali par vrhunskih igraca tko ce im igrat u tako jakoj ligi

Avatar flame
flame
22:07 21.06.2015.

kordunas, karijera mu je na kraju??? Potpisuje za europskog doprvaka, jedan od top 10 svjetskih klubova, zaradjivat ce 4 mil godisnje...

Avatar slamačak
slamačak
22:29 21.06.2015.

Mogu razumjeti sve koji vole Mandzu, ali ne razumijem negativne komentare o njemu.Sta vas smeta-jedino ljubomora zbog popularnosti i velike zarade?!? E pa, Mandzo-bravo, samo naprijed, budi i dalje ponos hrvatske reprezentacije, u inat "mrziteljima"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije