Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medić na mukama

Igrači Zagreba u štrajku! Odbili su trenirati, upitna utakmica 5. kola

dražen medić,nk zagreb,željko janković (1)
Robert Anić/PIXSELL
03.08.2015.
u 23:15

Ako se štrajk nastavi, pod upitnikom je i odlazak na utakmicu petog kola Prve HNL koju pjesnici igraju u Parku mladeži protiv Splita u petak.

Nogometaši Zagreba u ponedjeljak odbili su trenirati jer im klub duguje nekoliko plaća. Teško je očekivati da će situacija i u utorak promijeniti jer igrači se drže toga da neće trenirati dok im ne bude isplaćen barem dio zaostataka, otkriva Goal.com.

Ako se štrajk nastavi, pod upitnikom je  i odlazak na utakmicu petog kola Prve HNL koju pjesnici igraju u Parku mladeži protiv Splita u petak.

Predsjednik kluba Dražen Medić na stolu je imao nekoliko ponuda za neke igrače koje bi barem malo stabilizirale situaciju u prvoligašu iz Kranjčevićeve, ali ih je odbio.

>>Dinamo se vratio na prvo mjesto: Hodžić dvostruki strijelac u Kranjčevićevoj

Komentara 5

GI
gismund
12:30 04.08.2015.

mamić tj. dinamo će vjerojatno zakapariti livakovića i još jednog zagrebaša i ostaviti ih u klubu još bar godinu dana i tako spasiti zagreb...a onda će opet svi udrit po dinamu i mamiću da su uništili nogomet iako je jasno da HNL ne bi niti postojao kao profi liga nego kako amaterska da nema dinama/mamića koji kao mecene stalno uskaču i kupuju igrače koji im realno ni ne trebaju jer nisu kvaliteta za dinamo nego ih na kraju prepuste nekom drugom

BR
braveheart11
10:43 04.08.2015.

kriva je drzava.... bavi se time kako da mamica zajebe a ne time da pomogne ostalim klubovima.... sta ce se dogoditi kada nece imati tko pomoci klubovima.... amaterska liga gdje ce klinci ici sa 10 godina van igrati .... neka se pomogne drugim klubovima i tako ce jedino mamica zajeeee .....

LO
Lovro13031999
08:52 04.08.2015.

Medic papak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije