Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNAJMIT ĆE STADION

Hajduk i HNS se dogovorili: Hrvatska protiv Italije definitivno na Poljudu

03.06.2011., Poljud, Split - Kvalifikacijska nogometna utakmica za EURO 2012, Hrvatska - Gruzija.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
10.04.2015.
u 19:14

"Učinit će se sve da boravak hrvatske nogometne reprezentacije u Splitu bude organiziran tako da hrvatski reprezentativci budu što bliže građanima Splita i Dalmacije", navodi se u priopćenju.

Hajduk i vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza danas su održali sastanak u vezi s organizacijom utakmice Hrvatske i Italije 12. lipnja. Susret će se na kraju ipak igrati na Poljudu, a zbog kazne Uefe na tribinama neće biti gledatelja.

"Vezano uz odluku IO HNS-a i već dobivenu suglasnost Uefe da se utakmica igra u Splitu, Hrvatski nogometni savez će u cilju profesionalne organizacije utakmice iznajmiti stadion Poljud zajedno sa svim pratećim službama.

Dvije strane izražavaju žaljenje što će se ova utakmica, koje je trebala biti pravi sportski spektakl, igrati bez publike posebno zbog građana Splita, Dalmacije i cijele regije kojima je ovom kaznom Uefe učinjena sportska nepravda.

Učinit će se sve da boravak hrvatske nogometne reprezentacije u Splitu bude organiziran na način da hrvatski reprezentativci budu što bliže građanima Splita i Dalmacije.

Delegacija HNS-a u nazočnosti izbornika Nike Kovača doći će u Split u utorak, 14. travnja 2015., kako bi se u suradnji s HNK Hajdukom i Gradom Splitom započele detaljne pripreme za organizaciju navedenog sportskog događaja.

Dogovoreno je da će se sastanak čelnika dviju institucija o drugim otvorenim temama održati najkasnije do 10. svibnja 2015., a taj sastanak će biti na najvišoj razini s ciljem rješavanja svih problema i razlika koje postoje između dviju strana", stoji u priopćenju Hajduka.

Podsjetimo, predsjednik Hajduka Marin Brbić nakon Uefine kazne rekao je da je besmisleno igrati pred praznim tribinama, no Splićani i HNS na kraju su ipak pronašli zajednički jezik.

>> Ne znam tko je prijavio 'Za dom spremni', ja nisam bio taj!

Komentara 6

MA
Majur
19:32 10.04.2015.

Jedan prijedlog za Split, stavite video zidove po Splitu i nek cijela Hrvatska dođe i zajedno navija....Najbolje što bliže stadionu da čuju i igrači kako ori pjesma Hrvatska prkosna!!

ĆA
ćaćaća
21:00 10.04.2015.

Majur10..bravoo..upravo sam to mislio predložiti..ovo je odlična ideja i 100% bi bilo ludooooo

GA
Galeb1530
22:09 10.04.2015.

Majur, super prijedlog! Staviti video zidove na zidine Poljuda!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije