Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME U TURSKOJ

Hajduk počeo pripreme za proljetni dio sezone, pogledajte kako je bilo na prozivci

Hajduk
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/9
09.01.2017.
u 20:50

- Nismo zadovoljni četvrtim mjestom i moramo napraviti iskorak. Primarni nam je zadatak popraviti poziciju na ljestvici - poručio je.

Nogometaši Hajduka u ponedjeljak su počeli pripreme za proljetni dio sezone prozivkom 31 nogometaša koji će do 22. siječnja trenirati u Splitu, a potom će od 23. siječnja do 4. veljače boraviti na pripremama u Beleku u Turskoj.

Predsjednik Uprave Hajduka Ivan Kos istaknuo je kako nije zadovoljan četvrtim mjestom  na prvenstvenoj ljestvici. 

- Nismo zadovoljni četvrtim mjestom i moramo napraviti iskorak. Primarni nam je zadatak popraviti poziciju na ljestvici - poručio je.

Na novinarski upit hoće li momčad biti sigurna na pripremama u Turskoj s obzirom na nedavne terorističke napade, Kos je rekao kako ne bi trebalo biti sigurnosnih poteškoća.

Također, predstavljen je i stručni stožer trenera Joana Carrilla u koji su, uz dosadašnje pomoćnike Vika Lalića i Jakova Previšića (kondicijski trener), uključeni i donedavni trener vratara Splita Tiho Bulat, te Mađar Mátyás Czuczi i Španjolac Xavier Coll Planas.

Kos je napomenuo kako je trener Carillo odabrao svoje stručne suradnike. Zbog zdravstvenih poteškoća jednog člana uže obitelji prve treninge će preskočiti Brazilac Jefferson, a Josip Juranović i Fran Tudor su sa reprezentacijom Hrvatske otputovali na turnir u Kinu, te će propustiti prvih deset dana klupskih priprema na Poljudu.

Na prozivci za početak priprema okupili su se Dante Stipica, Ivo Grbić, Zoran Nižić, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Lorenco Šimić, Hysen Memolla, Josip Kvesić, Savvas Gentsoglou, Zvonimir Kožulj, Toma Bašić, Anthony Kalik, Barry Hamza, Nikola Vlašić, Frane Vojković, Tonći Mujan, Ante Erceg, Márkó Futács, Ahmed Said Said, Franck Ohandza, Ivan Mastelić, Deni Jurić, Josip Bašić, Hrvoje Relota, Bruno Budalić, Petar Bosančić, Ante Vrljičak, Boris Rapaić, Marko Bencun, Marin Ljubić te Ivan Prtajin.

Komentara 3

DE
derin
21:33 09.01.2017.

Smijenilo se prosječnog brbica i pričalo se o nekakvom napretku, a ovo vec debelo ide u nazadovanje, dovode se sportski direktori i treneri stranci, zalutali totalno, pravih sponzorskih ugovora koji bi trebali garantirati vrh nema, to je posao uprave. Momcad neizbalansirana, dovode se prosječne skupe posudbe, pa jedan velazquez bio je SF za memmole, hamze i druge. Sve u svemu lose, i ako se ovako nastavi, pojavi li se neki ozbiljni investitor, pa 80% ljudi ce mu odmah potpisati preuzimanje kluba, samo da ne gledaju ovo mučenje i zaostajanje 15 bodova na zimu.

DE
derin
21:43 09.01.2017.

I Rijeka sad za malo talentiranijeg veznjaka, kojeg smo mi pustili džabe dobiva ponudu od deset milja, a mi lovru Kalinica, drugog vratara reprezentacije, s odličnom formom za tri milje, a jada. A da ne pričamo kako Vlašić za kojeg je prošle zime nuđeno osam milja, sad ga zahvaljujući pusniku nema ni na karti. Kosu, dovoljno si uništio klub, pravac van, Rijeka bez obzira na prijašnje šurovanje s mamicem, ovog trenutka je za hajduk SF. Dotle iz rijeke dovode jednog Gorgona, drugog strijelca austrijske lige, mi dovodimo neke memmole, koje ne možeš naći ni na internetu. Sramota!

PM
pubi.mlinarec
23:16 09.01.2017.

ha ha seljaci bit ce pomak..treci na tablici...luzeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije